Neler Yeni

Mert Kuşkapan Yeni Videosu

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
100mbps “Türktelekom” fiber altyapım var interneti açmıyor modemi bağladılar akşama veririz dediler 1 aydır arıyoruz ne bakan var nede çözen
hangi akşam olduğunu söylediler mi ? .d

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
haydaa. peki sizin aboneliği başlattılar mı. bide müşteri hizmetleri bu konuda ne diyor ?
Çok değişik bir durum bizimle dalga geçiyorlar her biri farklı söylüyor 5 kere arıza kaydı başlattık gelen yok 3 kere randevu oluşturduk gününde gelmiyorlar buradan bir şey yapamayız beklemede ne diyorlar sonra gün atıyorlar günü geliyor yok ! Bıktım ba bide abonelik için müşteri temsilcisiyle görüştüğümüz gün veriyorlar tc telefon numarası vs girebiliyoruz sonrası aboneliğiniz yok diyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Çok değişik bir durum bizimle dalga geçiyorlar her biri farklı söylüyor 5 kere arıza kaydı başlattık gelen yok 3 kere randevu oluşturduk gününde gelmiyorlar buradan bir şey yapamayız beklemede ne diyorlar sonra gün atıyorlar günü geliyor yok ! Bıktım ba bide abonelik için müşteri temsilcisiyle görüştüğümüz gün veriyorlar tc telefon numarası vs girebiliyoruz sonrası aboneliğiniz yok diyor
ben denedim. o ilk başta hizmet no istiyor girmiyorsun başvuru için vb. 1e basarak devam ediyorsun. sonra oradan bi korona şeyi okuyor sonra evde internet için 1i diyor. sonra başvuru ek güvenlik vs. tc istiyor. girmeden 2ye bas. direk bağlıyor. denedim.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
ben denedim. o ilk başta hizmet no istiyor girmiyorsun başvuru için vb. 1e basarak devam ediyorsun. sonra oradan bi korona şeyi okuyor sonra evde internet için 1i diyor. sonra başvuru ek güvenlik vs. tc istiyor. girmeden 2ye bas. direk bağlıyor. denedim.
Zaten abone olmak istiyorumda müşteri temsilcisde bağladı normal tc ile girdiğimizdede bağlandık çözmüyorlar arkadaş ta eylülün 2. Haftasında başvurduk bu ne sorumsuzluk

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Zaten abone olmak istiyorumda müşteri temsilcisde bağladı normal tc ile girdiğimizdede bağlandık çözmüyorlar arkadaş ta eylülün 2. Haftasında başvurduk bu ne sorumsuzluk
tm dene aga

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Yani interneti olmayan benim sen değilsin :D
ha doğru. ama fiberi olmayan da benim .d
bi ara. başvuru olarak konuş. eğer hala abonelik başlatmamışlarsa ondandır. aboneliği başlat.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
ha doğru. ama fiberi olmayan da benim .d
bi ara. başvuru olarak konuş. eğer hala abonelik başlatmamışlarsa ondandır. aboneliği başlat.
Her aradığımda abonelik başlatıyorum ve sizi aramızda görmek vsvs tonla mesaj geliyor ertesi gün yok :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,053
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom