Meseme geçicem pisman olurmuyum ?

doğrudur ama gördüğüm sorduğum herkes zor diyor yani ben anlamadım hepsinin mi sınavı hocaları zor
bizim hocalarda iyilik meleği değildi yani
bılmıyorum hocam herkesın ders calısma ıstegı kapasıtesı cartı curtu degıskenlık gosterıyo

Daha 10.sınıfa zor geçtiysen düsünmeden git meseme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

devletın cocuk ıscı calıstırmak adı altında kurdugu egıtım sıstemlerınden bırı ustalar genelde senı yetıstırmıyor amele olarak kullanıyor eger unıversıte okuma nıyetın varsa kesınlıkle mesem ve meslek lıselerıne gıtme

okula hocalara ve sınavların zorluguna degısıyo
Kurumsal yerde lise stajı yaptım gerçekten dediğin gibi kendilerine köle arıyorlar karşı çıkınca senden bir şey olmaz diyorlar bizim meslek hocalarıda öyle diyor.Demem oki böyle şeylere katlanabilecek biri ise gitmesi mantıklı en azından ileride işi olacak b

Kurumsal yerde lise stajı yaptım gerçekten dediğin gibi kendilerine köle arıyorlar karşı çıkınca senden bir şey olmaz diyorlar bizim meslek hocalarıda öyle diyor.Demem oki böyle şeylere katlanabilecek biri ise gitmesi mantıklı en azından ileride işi olacak b
kımsenın boyle bırseye katlanma hakkı olabılecegını sanmıyorum . iş konusuna gelırsek meslek kursları var eger cok ıstıyosa lısesı bıttıkten sonra onada gıdebılır anadoluyu bıtırıp unı okumassa ben oyle dusunuyorum acıkcası

Anadolunun neyini yapamıyorsunuz anlayamıyorum ben hiç çalışmıyordum sınava 1 ders kala falan çalışıyordum anadoluda zorluk çekmedim
hocam sistem degistiya ya hani 3 zayifta kaliyon filan

devletın cocuk ıscı calıstırmak adı altında kurdugu egıtım sıstemlerınden bırı ustalar genelde senı yetıstırmıyor amele olarak kullanıyor eger unıversıte okuma nıyetın varsa kesınlıkle mesem ve meslek lıselerıne gıtme

okula hocalara ve sınavların zorluguna degısıyo
universite niyetim yok

hocam bende 2 3 sene once belki 10 15 insatta gittim. cay kahve yapmak ve alet isminden baska hicbirseu ogrenmedim ve ilk sene haftalik 100 tl aliyodum 2023 civari 2024te haftalik 500 olmustu. bedavaya gitmistim resmen. ama gelde aileme anlat
suan haftalik 1.5k bide devlet ne verirse alicam ama biz 2 ciragiz ve ben insatta gidicem o dukkanda durucak ama maaslar ayni

hocam biyoloji matematik kimya bende net zaten ama bugun biyoloji sınavına girdim baya iyi geçti 60 filan alırım gibi kimya matematik bana Allahın emri gibi bişey net kalıyom

hocam biyoloji matematik kimya bende net zaten ama bugun biyoloji sınavına girdim baya iyi geçti 60 filan alırım gibi kimya matematik bana Allahın emri gibi bişey net kalıyom
Sağlık olsun hocam bir dahakine inşallah bir sonraki sınavda toplarsiniz

birdahiki sinavım muhtemelen mesemde olucak

vallahi hic gitmek istemiyorum zaten 2 yaz gittim pisman oldum gene olucam

kımsenın boyle bırseye katlanma hakkı olabılecegını sanmıyorum . iş konusuna gelırsek meslek kursları var eger cok ıstıyosa lısesı bıttıkten sonra onada gıdebılır anadoluyu bıtırıp unı okumassa ben oyle dusunuyorum acıkcası
Haklısın ama yapacak bir şey yok kurumsal yerde bile yapıyorlarsa özel sektörde 10 katı yaparlar.

Ve sadece liselilere değil mühendislik stajyerlerine bile yaptırıyorlar

olursun ben mesem de okudum şuan ki arkadaşlarım sürekli lise anılarını anlatıyor ama senin bir geçmişin olmuyor sadece 3 kuruş için geleceğini yamultuyorsun

Geri