Micro ATX Destekleyen 1400 TL'ye kadar ön paneli mesh ve toz filtresi olan hava sirkülasyonu iyi kasa arıyorum hangi modelleri önerirsiniz arkadaşlar. ?
En ucuz Lian Li Lancool 205 Black Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 205 Black Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Fractal Design Meshify C Siyah FD-CA-Mesh-C-BKO-TG Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Fractal Design Meshify C Siyah FD-CA-Mesh-C-BKO-TG Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.691,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
1 yıl önce falan aldım hala kullanıyorum Td500 le falan kıyaslıyorlardı ben memnunum ama şu an tercih edilir mi bilmiyorum.
En ucuz Fractal Design Meshify C Siyah FD-CA-Mesh-C-BKO-TG Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Fractal Design Meshify C Siyah FD-CA-Mesh-C-BKO-TG Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!