Mesh kasa önerisi

Merhaba başlıktaki gibi mesh kasa önerileriniz nelerdir?

İşlemci: Ryzen 5 1600 af
Anakart:Msı A320 M A Pro
Ram: Apacer Panther 8 GB 3000 mhz
Ekran Kartı: Rx 580
PSU: Xigmatek 600w +80

Sistem bu anakartım argb desteklemiyormuş Bu kasayı destekler mi desteklemiyorsa kasa önerinizi bekliyorum İyi Günler :)

Not: 650 TL BÜTÇE VAR DAHA ÜSTÜNE ÇIKAMAM
Dark Guardian 400 küsür civarlarındaydı sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bazıları dark guardian serisi için alan dar diyor ama öyle mi yoksa kötülemek için mi dyorlar
Kasa dar değil gayet geniş bir alanı var merak etmeyin.

ooo demekki kötülemek için söylediler alan çok dar falan yazmışlar kablolama yapamazsınız neredeyse çok sıkışık demişlerdi
Zontaw'ın Guardian kasası
20200604_2052301.jpg

Guardian detaylı inceleme videosu

Dark Guardian al
Kalan 180 TL ile de T6 Ultra CPU soğutucu al.
Soğutucu yerine a320 yi b450 yapsın bence tabi parçaları almadıysa sonra alır t6 ultra

soğutucu almayı düşünmüyorum aslında onun yerine 1tane daha ram alıp 8x2 yapömayı düşünüyorum
Aslında en mantıklısı o olur ben rami 8x2 sandım zaten 1600 af stok soğutucu ile idare eder 3600 kadar ısınmıyor

Aslında en mantıklısı o olur ben rami 8x2 sandım zaten 1600 af stok soğutucu ile idare eder 3600 kadar ısınmıyor
aynen öyle yani şuan dark guardian en iyisi diyorsunuz peki anakartım msı a320 m a pro bu anakartı destekler mi renkleri değişiyor ya ondan dedim

@Batu17 - Gaming Gecesinde RAM'ler var, takip etmeyi unutma.

aynen öyle yani şuan dark guardian en iyisi diyorsunuz peki anakartım msı a320 m a pro bu anakartı destekler mi renkleri değişiyor ya ondan dedim
Yok desteklemez o anakartı ama kontolcü ile geliyordu herhalde o kasa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok desteklemez o anakartı ama kontolcü ile geliyordu herhalde o kasa
7 renk desteği olması lazım galiba

Geri