Neler Yeni

Mesh Wifi sistemi işe yarar mı

chamada

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Yeni bi kasa aldım ve bağlamak için kart almak yerine bi wifi dağıtıcısı alıp bilgisayara ethernet ile bağlayacağım altyapı adsl ve modemim mercusys sizce mesh wifi sistemi işe yarar mı ya da farklı bi wifi dağıtıcı türü mü satın almalıyım ?

Ben linkteki ürünü buldum max bütçem 3000

Freix

80+ Bronze
Yeni bi kasa aldım ve bağlamak için kart almak yerine bi wifi dağıtıcısı alıp bilgisayara ethernet ile bağlayacağım altyapı adsl ve modemim mercusys sizce mesh wifi sistemi işe yarar mı ya da farklı bi wifi dağıtıcı türü mü satın almalıyım ?

3 4 gündür mesh sistem kullanıyorum vdsl hattım var. kesinlikle gereksiz 35 mbps için boşa para vermişim oyun bile oynayamıyorum. adsl vdsl hatlarda gereksiz bence. çok dalgalanma oluyor sadece internette gezebiliyorum. stabil kaldığı zaman okey ama maalesef internet sağlayıcısından dolayı kalmıyor. eğer telefonundan çekiyorsa usb üzerinden bağlayıp kullanabilirsin önceden öyle yapıyordum. attığın ürün pahalı geldi bana deco e4 kullanıyorum bir bak istersen 2 katlı evimde ölü nokta kalmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Shoto Todoroki

100 mbps ve üzeri hız almıyorsan mesh sistemde çok dalgalanma oluyor anca internette gezersin o kadar.

chamada

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 mbps ve üzeri hız almıyorsan mesh sistemde çok dalgalanma oluyor anca internette gezersin o kadar.
Kıbrıstayım ve altyapı olmadığı için internet hızım 25 mbps başka türlü ethernetten nasıl çekebilirim wifi repeater falan işe yarar mı performans arttırmak istemiyorum şuan wifiden aldığım hızı ethernette bana verse yeterli

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Shoto Todoroki
Kıbrıstayım ve altyapı olmadığı için internet hızım 25 mbps başka türlü ethernetten nasıl çekebilirim wifi repeater falan işe yarar mı performans arttırmak istemiyorum şuan wifiden aldığım hızı ethernette bana verse yeterli
direk modemden çekmeniz lazım onun için hocam onun dışında imkansız gibi direk aynı hızı almak.

chamada

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direk modemden çekmeniz lazım onun için hocam onun dışında imkansız gibi direk aynı hızı almak.
Modemin olduğu odayla aramda 25 metre var o da imkansız gibi bişey yani illa wifi kartı mı diyorsunuz hocam

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Modem ne kadar uzakta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modemin olduğu odayla aramda 25 metre var o da imkansız gibi bişey yani illa wifi kartı mı diyorsunuz hocam
Mesh sistem kurup kabloyla bilgisayara bağlayabilirsin ama yine de o hızı tam veremez

odaya kadar kablo çekersen alabilirsin gibi

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Shoto Todoroki
wifi kartı olabilir yada 25 metrelik bir ethernet kablosuyla bağlayacaksınız en iyisi bu olur ama yapamam diyorsanız wifi kartı en iyi seçenek.

Freix

80+ Bronze
ev powerline sistemine uygunsa direkt priz üzerinden alabilirsin.
+ sigorta kutunda boşta internet kabloları var mı? varsa odandan port ile alma şansın da var

chamada

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
ev powerline sistemine uygunsa direkt priz üzerinden alabilirsin.
+ sigorta kutunda boşta internet kabloları var mı?
Odamda port yok internet terastaki bir cihazdan kabloyla modeme bağlı

Freix

80+ Bronze

Freix

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,171
Üyeler
159,283