mfm125
80+ Silver
Niye rahat edemezMeslek lisesine gidiyorsan rahat edemezsin rahat edersen işsiz kalırsın.Tavsiyem kaynakçı ol.
Niye rahat edemezMeslek lisesine gidiyorsan rahat edemezsin rahat edersen işsiz kalırsın.Tavsiyem kaynakçı ol.
Çünkü rahat edebileceğin bölümler hiçbirsey öğretmez sana benim gözlemlediğim meslek lisesinden çıkan dolu adamlar genelde Makine ve Kaynak oluyor.Niye rahat edemez
kral kral yazılımcının arkasındaBizim ne dediğimiz değil kendisi neye ilgi duyduğu önemli evet elektrik elektronik teknisyeni mezunuyum belgelerim vs de var ama bu işi yapmıyorum bence günümüzün ve çağımızın mesleği yazılım sektörü bu alan çok iyi şimdiki aklım olsa İngilizce için elimden geleni yapardım hangi bölüm olursa olsun ingilizceniz mutlaka ama mutlaka olsun
Web tasarım ve programlama dalından uzak durduğun sürece öteki seçenekler hakkında daha detaylı bilgiyi okulundan alman daha iyi olur.meslek lısesıne gitmeyı düşünüyorum arkadaşlar böyle güzel ve rahat bölüm öneriniz varsa yazin
Yani demek istediğim elektrik elektronik aşırı zor bir bölüm değil ama rahat da değil tabii ki kendisini geliştirmesi lazım bu arkadaşın. Makine ve kaynak bölümlerini biliyorum bizim okulda da var ve çok fazla para kazanıyorlar ama elektrik elektronik ten çıkıp iyi yerlere gelen mezunlarda çok, bir kişi Mercedes de staj yaptı bizim bölümdeÇünkü rahat edebileceğin bölümler hiçbirsey öğretmez sana benim gözlemlediğim meslek lisesinden çıkan dolu adamlar genelde Makine ve Kaynak oluyor.
Sevdiği bir bölüme girip o bölüme yogublasirsa ders calismasina gerek kalmaz zatenArkadaşlar, konu sahibinin yazdıklarından anlaşıldığı kadarıyla; fazla kafasını yormadan, okulunu okumadan ve çaba sarf etmeden bir şeyler kazanmak istiyor. Ders çalışma ve okul okuma konusunda kendisi de sevmediğini yazmış.
Gastronominin yurtdışı imkanı cokmu?gastronomi en iyisi, hem çok uğraşmazsın hem antalyada vb çalışma imkanın oluyor.
Öyle mi oluyormuşSevdiği bir bölüme girip o bölüme yogublasirsa ders calismasina gerek kalmaz zaten
Yani sınavlar meslek lisesinde kolay olur azıcık konuya bakış atsa kültür derslerinden geçer universte zaten okumam diyorÖyle mi oluyormuş
evet yurt dışı ve yurtiçi olarak güzel imkanları var, her türlü bir yere kapak atarsın dil öğrenirsin birde üstüne süper olur.Yani demek istediğim elektrik elektronik aşırı zor bir bölüm değil ama rahat da değil tabii ki kendisini geliştirmesi lazım bu arkadaşın. Makine ve kaynak bölümlerini biliyorum bizim okulda da var ve çok fazla para kazanıyorlar ama elektrik elektronik ten çıkıp iyi yerlere gelen mezunlarda çok, bir kişi Mercedes de staj yaptı bizim bölümde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sevdiği bir bölüme girip o bölüme yogublasirsa ders calismasina gerek kalmaz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gastronominin yurtdışı imkanı cokmu?