Neler Yeni

Meslek Lisesi mi Anadolu Lisesimi

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Selamlar hemen konuya geceyım 9.sınıfım suan meslek lısesındeyım fakat nakıl aldırıcam bölümüm hiç sevmıyorum elım bılgısayara donanıma yatkın suan bılısım teknolojılerı alanındakı lıseye gıtme ımkanım var bılısım cok ıstıyorum fakat meslek lısesı cıdden asırı kotu gerek ortamı gerek hocaları her sey olarak 11 ve 12 . sınıfta kultur derslerı azalıyor o yuzden hıc gıtmek ıstemıyorum sene sonunda anadoluya gıtmeyı dusunuyorum ama matematıgım cıdden cok kotu 35-40 dıger derslerde sıkıntım yok aılem anadoluya gıdersem basarısız olacagımı fakat meslekte ıs ımkanım olcagından meslek ıstıyolar fakat ben hıc ıstemıyorum cunku unıversıte hayalım var dırek meslege atılmak ıstemıyorum yardım edersenız sevınırım

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
matematigin kötüyse zaten üniversite kazanman zor olur meslek daha mantıklı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
Öncelikle meslek liseleri evet mesleki açıdan iyi ama sen ne istiyorsun bu önemli eğer ki istemediğin bir yerde devam edersen bu seni daha çok yıpratır ailenin senin denemeden başarısız olacağını düşünmeleri çok yanlış sende bu yüzden bir şekilde araştırma yap bir sürü matematik anlatan iyi hocalar var ders al soru çöz ve kendini kanıtla denemeden, risk almadan iyi ya da kötü olacağını bilemezsin lisede ilk iki yılım kötüydü sonra iyi bir ortalama ve takdir ile bitirdim o yüzden çabalamadan kendini şartlama

Son düzenleme:

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet
Derslerin iyiyse Anadolu değilse meslek

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Anıl Aykın
Selamlar hemen konuya geceyım 9.sınıfım suan meslek lısesındeyım fakat nakıl aldırıcam bölümüm hiç sevmıyorum elım bılgısayara donanıma yatkın suan bılısım teknolojılerı alanındakı lıseye gıtme ımkanım var bılısım cok ıstıyorum fakat meslek lısesı cıdden asırı kotu gerek ortamı gerek hocaları her sey olarak 11 ve 12 . sınıfta kultur derslerı azalıyor o yuzden hıc gıtmek ıstemıyorum sene sonunda anadoluya gıtmeyı dusunuyorum ama matematıgım cıdden cok kotu 35-40 dıger derslerde sıkıntım yok aılem anadoluya gıdersem basarısız olacagımı fakat meslekte ıs ımkanım olcagından meslek ıstıyolar fakat ben hıc ıstemıyorum cunku unıversıte hayalım var dırek meslege atılmak ıstemıyorum yardım edersenız sevınırım
Nerede okuduğuna göre değişir ama evet ortam arada iyiler de olsa genel olarak kötü. Benim okuduğum okulda hocalar iyi bilişim bölümündeyim, ortama kendini kaptırmazsan sen kendi çizgine bakarsan sıkıntı çıkmaz ki hocalar zaten böyle çocuklar istiyorlar (iyi hocalar).
Anadolu mesleğe göre çokmu zor gerek sınavları dersleri ?
Diğerleri nasıldır bilmem fakat bizim dersler zor değil, hocalar konuyu daha genel alırlar. Anadolu gibi detaya pek inmezler bu yüzden sınavlar anadoluya göre daha basit oluyor. Üniversite durumunu şöyle halledebilirsin 1 sene mezuna kalır sınava çalışırsın ki 9. sınıfsın daha yolun uzun. 12. sınıfım ve evet fizik kimya gibi dersler yok. Bu kişiden kişiye vesaire değişkenlik gösterir fakat yazılım alanına yönelmek istiyorsan internette bir sürü örnekler ve öğretenler var. Biz burada ne kadar anlatsakta senin gönlünden geçeni yapman lazım başkasının baskısının altında kalmaman lazım. Diğer türlü dinlediğin zaman pişman olabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet

Meslek lisesinde hiç çalışmadan 50 falan alıyorum telefon serbest ortam güzel sarıyo
Ortalama 70 üstü olunca el üstünde geziliyorsun bir de :D

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet
Nerede okuduğuna göre değişir ama evet ortam arada iyiler de olsa genel olarak kötü. Benim okuduğum okulda hocalar iyi bilişim bölümündeyim, ortama kendini kaptırmazsan sen kendi çizgine bakarsan sıkıntı çıkmaz ki hocalar zaten böyle çocuklar istiyorlar (iyi hocalar).

Diğerleri nasıldır bilmem fakat bizim dersler zor değil, hocalar konuyu daha genel alırlar. Anadolu gibi detaya pek inmezler bu yüzden sınavlar anadoluya göre daha basit oluyor. Üniversite durumunu şöyle halledebilirsin 1 sene mezuna kalır sınava çalışırsın ki 9. sınıfsın daha yolun uzun. 12. sınıfım ve evet fizik kimya gibi dersler yok. Bu kişiden kişiye vesaire değişkenlik gösterir fakat yazılım alanına yönelmek istiyorsan internette bir sürü örnekler ve öğretenler var. Biz burada ne kadar anlatsakta senin gönlünden geçeni yapman lazım başkasının baskısının altında kalmaman lazım. Diğer türlü dinlediğin zaman pişman olabilirsin.

Ortalama 70 üstü olunca el üstünde geziliyorsun bir de :D
Nasıl yani

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Anıl Aykın

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Anıl Aykın

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet
Toplanıyor maalesef
Bizim okul baya disiplinli kavga falan çok çıkmıyor ama telefonları ellemiyorlae

Şuan okuldan öğretmenler odasının önünden yazyiuom

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Anıl Aykın
Bizim okul baya disiplinli kavga falan çok çıkmıyor ama telefonları ellemiyorlae

Şuan okuldan öğretmenler odasının önünden yazyiuom
Bizim okulda bi ara disiplinliydi fakat yeni gelen 9'lar ortamı kötü yapıyor ve hocalarda yeni oldukları için pek bir şey yapmak istemiyorlar ama onlarda şikayetçi hep. 11. sınıf hocamız bizi özlemiş :D

Top Bottom