Neler Yeni

Mesleki Teknik Ve Anadolu lisesi

ahmobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Taşdemir
Mesleki Teknik Ve Anadolu lisesi nasıldır yani ne zamandan sonra iş başlar ne zamana kadar normal lise olarak devam eder
Yani demek istediğim mesela
9. Sınıf düz lise gibi ders işliyoruz
10. Sınıfta öyle
11.Sinifta staj başlıyor

Yani böylemi lütfen bana bilgi verin bide kız varmı lisede

Cesarli

80+
Mesleki Teknik Ve Anadolu lisesi nasıldır yani ne zamandan sonra iş başlar ne zamana kadar normal lise olarak devam eder
10. Sınıfta öyle
11.Sinifta staj başlıyor

mtal'da toplasan 1k erkek varsa 50 kiz vardir, ayrica atp amp var mtalda stajlari ona gore yapiyolar. atp yazin amp 12. sinifta yapar stajini

ahmobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mtal'da toplasan 1k erkek varsa 50 kiz vardir, ayrica atp amp var mtalda stajlari ona gore yapiyolar. atp yazin amp 12. sinifta yapar stajini
Kanka lütfen cevap ver şimdi bu çalışma 12. Sınıfta başlıyorsa 11. Sınıfa kadar her şey normal olarak mı gidiyor sanki düz liseymiş gibi lütfen kanka cevap ver tek sorum bu

Cesarli

80+
Kanka lütfen cevap ver şimdi bu çalışma 12. Sınıfta başlıyorsa 11. Sınıfa kadar her şey normal olarak mı gidiyor sanki düz liseymiş gibi lütfen kanka cevap ver tek sorum bu
dedigim gibi meslek liselerinde atp ve amp siniflari var, atp siniflarinin kultur dersleri yogun olur(uni hazirlanmak icin),amp de kultur dersleri az meslek dersleri agirlikli olur

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
10. Sınıfta öyle
11.Sinifta staj başlıyor

12 de staj var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,262
Üyeler