hekimoğlu adayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
cehaletinle mutluluklar dilerimFutbol bilgin için teşekkür ederim sert adam. Haklısın adamın aşil kopmadığı için sadece faul yeterli
cehaletinle mutluluklar dilerimFutbol bilgin için teşekkür ederim sert adam. Haklısın adamın aşil kopmadığı için sadece faul yeterli
Seviyeyi düşürmemek için uğraşıyorum ama mesajlarının seviyesi yanlış.cehaletinle mutluluklar dilerim
drama cıkarmaya gerek yok futbolun için konusuyorum diğer seyler beni ilgilendirmez kasti olmayan ve şiddet olmayan bir pozisyon için kart bekliyorsunSeviyeyi düşürmemek için uğraşıyorum ama mesajlarının seviyesi yanlış.
Beni ne kadar tanıyorsun da hangi hak ile hangi had ile benim futbol bilgimi ve seviyemi ölçüyorsun da beni cehalet ile suçluyorsun?
Askerde benimle bot mu bağladın ?
Yaş olarak, eğitim seviyesi vb. hangi seviyede beni, kendinle bir tutuyorsun da cahil olduğumu kanaat getiriyorsun?
Hala devam ediyorsun.drama cıkarmaya gerek yok futbolun için konusuyorum diğer seyler beni ilgilendirmez kasti olmayan ve şiddet olmayan bir pozisyon için kart bekliyorsun
kusura bakma dilim ağır bu aralar . bunu sadece ''ronaldo fanları'' konustuğu için tt olması normal futbol bilseler ronaldocu olmazlar zatenHala devam ediyorsun.
Eğer bu hareket dünya gündeminde TT oluyorsa ve bunu sadece ben düşünmuyorsam demek ki çok da haksız değilim.
Ben bu şekilde yorumladım. Hakemler farklı şekilde yorumladı. Herkesin yorum yapacak kadar bir birimimi var. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Senin gibi düşünmeyenlere de böyle saldıramazsın.
Neyin draması. Burada ergenler gibi klavye delikanlılığı yapmam.
Bir paylaşımın altında yorum yazmışım. Bana cevap vermek zorunda değilsin yada bence yanlış der geçersin. Kullandığın üslup ve kelimelerini dikkat etmeni tavsiye ederim
500 yılda bir gelir böyle adamlarSabah Messi’nin hattrickine uyanan ronaldocular napıyor acaba
GOAT. Çok kolay olacak..
Alıntıyı görüntüle
Sabah Messi’nin hattrickine uyanan ronaldocular napıyor acaba
GOAT. Çok kolay olacak..
Alıntıyı görüntüle
Sabah Messi’nin hattrickine uyanan ronaldocular napıyor acaba
GOAT. Çok kolay olacak..
Alıntıyı görüntüle
Hayatında kaç dakika futbol izledin senAdam Forvet degil mi zaten ? yani 3 gol atmasi gayet normal degil mi ?