8 gb ram kurtarmaz.Alıntıyı görüntüle
görseldeki gibi ssd ve ram değiştirdim sizce mantıklı bir sistemmi stok fan hediyeli olarak geliyor ?
2x8 ram var8 gb ram kurtarmaz.
stok fan sisteme dahil anakartı b serisi yapmanızı öneririmAlıntıyı görüntüle
görseldeki gibi ssd ve ram değiştirdim sizce mantıklı bir sistemmi stok fan hediyeli olarak geliyor ?
ankartı b550m-k serisine çekerek hem overcloock kilidini açıp hemde 4 adet ram slotu ve 2 adet ö.2 slotuna sahip olursunAlıntıyı görüntüle
Fena durmuyor. Eğer opsiyonlardan XPG 650w a geçtiysen gözün arkada kalmaz.
önerdiğin bir sistem varmı şuanda ? kasım indirimlerin başındayız ama aşşa yukarı 25 k ile aynılarını alıcam gibi ?Şu sistemin hakkı 18k biraz dhaa düşmesi lazım.
Biraz daha bekle gerçekten indirim olursa %10 kadar daha düşerler.genel anlamda seçim ekranları bu şekile sınırlıMESUT CEVIK-MC1 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MESUT CEVIK-MC1 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerdiğin bir sistem varmı şuanda ? kasım indirimlerin başındayız ama aşşa yukarı 25 k ile aynılarını alıcam gibi ?