Neler Yeni

Mesut Özil Hakkında Saçma Sapan Yorumlar

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tabii ben Mesut konusunda Falcao'ya sallıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle deme o fenevli instaya tapar.
Çünkü Falcao ile Mesut'u bir tutan arkadaşlarımız var.

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Mesut Özil transfer olmadan önünce hakkında bir kötü yorum bile bulamaz iken Fenerbahçe'ye transfer olacağını duyan bazı rakip taraftarları her türlü saçmalığı savurmaya başladı.

Bazı saçmalıklar ve gerçek durumlar;

-mesut ikinci bir falcao vakası 🥴

Falcao gelmeden önce sakatlanmış ve geldikten sonra da sakatlanması bir oyuncu idi fakat ona rağmen sakatlandı; Mesut'a baktığımızda kronik problemi olmayan bir oyuncu.

-mesut kimmiş talisca>all 🥴

Mesut kariyeri ile ben buradayım diyor hatta koskoca Ronaldo bile "Mesut Özil'in satışı benim için kötü bir haber. Benim hareketlerimi en iyi anlayan kişiydi. Özil'in satışından dolayı çok sinirliyim" dediğini her yerde bulabilirsiniz.

-mesut gelse ne olur 🥴

Burada sizi daha bilgili bir kişiye bırakıyorum, iyi günler!

Kanka mesut tabii ki de taliscadan falcaodan iyi bu besbelli ortada , lakin baya uzun süredir formsuz ki o adamla uyumlu takım kurmak zordur. Maaşını verebilirlerse 10/10 transfer olur.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Kanka mesut tabii ki de taliscadan falcaodan iyi bu besbelli ortada , lakin baya uzun süredir formsuz ki o adamla uyumlu takım kurmak zordur. Maaşını verebilirlerse 10/10 transfer olur.
taliscanın performansı ile mesut'u bir karşılaştır istersen kanka taliscadan iyi değil

majorw0w

80+ Silver
@robin, adam Falcao gelmeden sakat deyince bunu yazıyor sence burada haklı olan kim???
Arteta ile sorun yaşadı mesut. Artetanın oyun sistemine uymadığı için oynatmadı Falcao gibi kronik sakat değil 10 dakika oynayıp uyyy benim adele attı usta diyip milyon euroları götürüyor. Hagi galatasaraya 31 yaşında geldi. LA liga kariyeri 100 maç 23 gol asisti yok yetenekli oyuncu lafım yok Mesut dünya kupası aldığında Almanya 10 numarası idi Hagi ahım şahım oynamadı La liga da. Gsye geldi efsane oldu. Arsenal taraftarı Artetaya sövüyor oynatmadın gidiyor diye. Bir de talisca demezler mi futbol bilmez insanlarla konuşmaya değmez :D

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
taliscanın performansı ile mesut'u bir karşılaştır istersen kanka taliscadan iyi değil
Taliscayi sadece süper lig içinde izledik aslında en iyi olduğu dönem bu ligde , ama mesutu premier ligde izledik ki bu adam kariyer sonunda değil önünde 3 yıl daha net var. Mesut bu ligde taliscadan daha fazla iş yapacaktır . ( Galatasaraylıyim bu arada )

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Arteta ile sorun yaşadı mesut. Artetanın oyun sistemine uymadığı için oynatmadı Falcao gibi kronik sakat değil 10 dakika oynayıp uyyy benim adele attı usta diyip milyon euroları götürüyor. Hagi galatasaraya 31 yaşında geldi. LA liga kariyeri 100 maç 23 gol asisti yok yetenekli oyuncu lafım yok Mesut dünya kupası aldığında Almanya 10 numarası idi Hagi ahım şahım oynamadı La liga da. Gsye geldi efsane oldu. Arsenal taraftarı Artetaya sövüyor oynatmadın gidiyor diye. Bir de talisca demezler mi futbol bilmez insanlarla konuşmaya değmez :D
Taliscayi sadece süper lig içinde izledik aslında en iyi olduğu dönem bu ligde , ama mesutu premier ligde izledik ki bu adam kariyer sonunda değil önünde 3 yıl daha net var. Mesut bu ligde taliscadan daha fazla iş yapacaktır . ( Galatasaraylıyim bu arada )
taliscaya premier lig den teklifler yağdı m.united vb. mesut ise 18 maç 1 gol 2 asist ile oynadı geçen sezon ve 1 yıl oynamadı ki gol attırabileceği bir adam yok hiç bir şey yapamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka la liga da o zaman kimler oynuyordu biliyor musun hadi alex veya sergen yalçına kesinlikle laf ettirmem avrupa kupasını aldı o sezon adamlar avrupada iyi bir performans gösterdi hagi

majorw0w

80+ Silver
taliscaya premier lig den teklifler yağdı m.united vb. mesut ise 18 maç 1 gol 2 asist ile oynadı geçen sezon ve 1 yıl oynamadı ki gol attırabileceği bir adam yok hiç bir şey yapamaz
Ya senle ben futbol tartışmam abicim gram bilgin yok Mesut premier lig kariyeri
184 maç.33gol58 asist
Taliscan ne iş yapıyor anlatsana teklif gelmişmiş MESUT REALİN ARSENALİN 10 NUMARASIYDI.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
ki talisca avrupada da çok iyi oynadı leipzig porto monaco gibi takımları devirdik o sezon bilirsin ki ondan zaten talisca bu kadar patlama yaptı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
talisca gelirse beşiktaş şampiyon olur.
beşiktaşın eskiği yok talisca gelmeden bile şampiyonlugun en büyük adaylarından biri ama talisca gelirse bu oran kat kat daha artar.
mesut'un tek başına şampiyon yapacağına inanmıyorum ilk baş takımın oturması lazım.fenerin güzel kadrosu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,031
Üyeler
165,108
Son üye
Rüzgari ceylan