Neler Yeni

MetaQuest 2 satışı için Sahibinden param güvende uygun mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sefa Kucukduran
Selam arkadaşlar 2-3 ay aralığından beridir ilanda olan VR'ımı bugun 18.00'da birisi satın aldı. Ürün sahibinden üzerinden param güvende seçeneği ile satıldı fakat ne alıcıyı görebiliyorum ne de alan kişi bir tek dahi soru bile sormamış. Ne sahibindenin soru kısmından ne de iletişim numaram üzerinden bu yüzden kafam biraz karıştı ne yapacağımı düşünüyorum. Param güvende ile bir alışveriş yapmıştım fakat alıcı olan kısımdaydım , şimdi ise satıcı kısmındayım ve ürün de az buz bir para değil ama alan kişi ne bir pazarlık ne bir durumu nasıl ne başka bir şey hiçbir şey sormadı direkt satın almış ilanı şimdi ne yapacağımı düşünüyorum yardımcı olur musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ömer kerem
Param güvende alıcı yı koruyor kompile işin içinde bir şeyler var gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İletişime geçmeye çalış bence yada iptal et

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sefa Kucukduran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Param güvende alıcı yı koruyor kompile işin içinde bir şeyler var gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İletişime geçmeye çalış bence yada iptal et
Hocam şey düşündüm şimdi , ben satışı onayladım ve kargo kodumu aldım. Son güne kadar bekleyeceğim eğer hiç yazmazsa whatsapp üzerinden siparişi iptal edeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ömer kerem
Mantıklı olur alıcıyı koruduğu için bir tane manyağa denk gelirsen ürünü bozup geri gönderdiğinde bile sahibinden kabul ediyor genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sefa Kucukduran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıklı olur alıcıyı koruduğu için bir tane manyağa denk gelirsen ürünü bozup geri gönderdiğinde bile sahibinden kabul ediyor genelde
Ya sahibinden şaka gibi müşteri hizmetleri ile görüşüyorum bana dediği şey video çekmeniz iyi olur sıkıntı çıkarsa tüketici hakem heyetine başvurursunuz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ömer kerem
Ya sahibinden şaka gibi müşteri hizmetleri ile görüşüyorum bana dediği şey video çekmeniz iyi olur sıkıntı çıkarsa tüketici hakem heyetine başvurursunuz :D
Dediğim gibi tamamen alıcıyı koruyorlar kişinin iletişim kurmamasida baya şüpheli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom