Neler Yeni

Metin2 de bedensel mi büyülü silah mı

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
Arkadaşlar sizce bedensel mi yoksa büyülü silah mı daha avantajlı. Şimdi benim 115 level zihinsel full farmlik carim var ama bedensele mi döndürsem yoksa büyülü silaha mı başlasam karar veremedim. Yoksa zihinsel farmda iyi mi?. Ne dersiniz.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1-120 Bedensel
Yohara Büyülü silah

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Ölmedimi bu oyun daha 😀 ben bu hayatımı mahveden kanser oyunu bırakalı çok oldu ama eski tecrübelerimi aktarayım sana büyülü silah daha iyi

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Arkadaşlar sizce bedensel mi yoksa büyülü silah mı daha avantajlı. Şimdi benim 115 level zihinsel full farmlik carim var ama bedensele mi döndürsem yoksa büyülü silaha mı başlasam karar veremedim. Yoksa zihinsel farmda iyi mi?. Ne dersiniz.
En iyi farm ve vslik karakter büyülü silah denecek kadar avantajlı bir karakter dir. Zihinsel ile farm yapmak işkence olur. Bedensel veya büyülü silah karakter kullanabilirsiniz.

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Büyülü silah daha iyi olur

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Yeni güncellemelerle birlikte farmlık karakter bedenseldir dostum. Büyülü keskinlik 105'e kadar iş yapıyor asıl işi bedensel yapıyor full bir bedensel farm çar ile Büyülü Silah suradan daha çok iş yaparsın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yeni güncellemelerle birlikte farmlık karakter bedenseldir dostum. Büyülü keskinlik 105'e kadar iş yapıyor asıl işi bedensel yapıyor full bir bedensel farm çar ile Büyülü Silah suradan daha çok iş yaparsın.
Boss farmı için doğru, ama hala büyülü silah yohara+yohara boss farmında daha iyi. Lycanda kullanmaya başlıyanları gördüm netis için felan. bedensel sadece hidrada ve razo-nemere-jotunda iş yapıyor artık bence.

Anıl34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Anıl Yak
Bir sıralar sura da sv birincisi olarak söylüyorum. büyülü silah terciğimdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bedenselde fena değil hangisi kafana yatıyorsa öyle ilerleyebilirsin

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Boss farmı için doğru, ama hala büyülü silah yohara+yohara boss farmında daha iyi. Lycanda kullanmaya başlıyanları gördüm netis için felan. bedensel sadece hidrada ve razo-nemere-jotunda iş yapıyor artık bence.
Yohara farmı için büyülü silah. Bırakalı çok oldu oyunu ama YouTube'dan sürekli takip ediyorum ister istemez. 94 büyülü silah var barbarosta canım çekti :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,472
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer