Msp2 gecen cuma açılmadı mıMetin2 pvp takıl başkası yalan. Cuma günü msp2 var. Rohan bayar seni
Msp2 gecen cuma açılmadı mıMetin2 pvp takıl başkası yalan. Cuma günü msp2 var. Rohan bayar seni
Hocam ko ya başlasam tekrardan fazla birsey kalmadı aklımda ama. Sizce sarar mi yoksa oyun p2w mi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunda premium diye bir şey varmış. Ben para ödemek istemiyorum. Bi etkisi olur mu?
Hocam ko ya başlasam tekrardan fazla birsey kalmadı aklımda ama. Sizce sarar mi yoksa oyun p2w mi oldu
Oyunda premium diye bir şey varmış. Ben para ödemek istemiyorum. Bi etkisi olur mu?
Bilginiz yoksa öğrenmeniz zor.Hocamm bu arada hiç bir bilgim yok metin2 ile alakalı. Yani sizce başlanır mi?
Knight ne zaman oynadın bilmiyorum ama 2010 lu yıllardan daha aktif bir durumda şuan. Bence tekrar denemelisin.metin2 yi hiç oynamadım. izledim desem yeridir. pc yok tabii o aralar. knight oynadım ama o kadar değil yarım sene sonra pc mevta oldu. şuan da servlerı canlı olan mmrpg var mı?
Metin2 artık efsane değil. Zaten Rohan2'de eski tadını tam vermez. size 1-99 Hard emek server lazım. böyle afgan farmı(aynı anda 8 çar veya 24 çar farm) yapacağın bir server.Metin2 1 ay fln kassam güzel olur hem biraz bu efsane denilen oyunu bi tadarim
Tamamdır hocam ama günde 1 saatcik oynayarak geçirdiğim zamanda pek bir bilgim olmadı bazen haftada bir giriyordum bide dedimya PC mevta oldu. Sürekli kasiyordu en baştan şöyle baslicamKnight ne zaman oynadın bilmiyorum ama 2010 lu yıllardan daha aktif bir durumda şuan. Bence tekrar denemelisin.
bence başlanmaz hocam ben 15 yıldır felan oynuyorum sanırım ondan devam ediyorum yoksa senın durumunda olsaydım suan başlamazdım sanırım.Hocamm bu arada hiç bir bilgim yok metin2 ile alakalı. Yani sizce başlanır mi?
Yani boşver diyorsunMetin2 artık efsane değil. Zaten Rohan2'de eski tadını tam vermez. size 1-99 Hard emek server lazım. böyle afgan farmı(aynı anda 8 çar veya 24 çar farm) yapacağın bir server.
Ko basliyim mi?bence başlanmaz hocam ben 15 yıldır felan oynuyorum sanırım ondan devam ediyorum yoksa senın durumunda olsaydım suan başlamazdım sanırım.
Başlamak istiyorsanda Rise online başla reisim yeni çıkan oyun hep iyidir Knight'in kopyası zaten oyun.
Herkes senın gibi yeni başlayacagı için hep beraber ögrenirsiniz bazı şeyleri.
Rise Online başlaYani boşver diyorsun
Ko basliyim mi?
Bence boşver. dediğim gibi Neverwinter bakabilirsin.Yani boşver diyorsun
Ko basliyim mi?