DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
Black Desert Online'da bakabilirsin.Yok hocam suan ki planım rise online bide knight online.hem İngilizcem gelişir
Black Desert Online'da bakabilirsin.Yok hocam suan ki planım rise online bide knight online.hem İngilizcem gelişir
Ha evet o da vardı hocam ama 50 GB biraz fazla.Black Desert Online'da bakabilirsin.
en son herkesi yüksek level başlatıyordu. bu sefer tamamen normal bir şekilde mi açılacakRise Online World
www.riseonlineworld.com
Açıldı da cuma res atılacak çok hatalı başlangıç yaptılar. Files harika da beceremedilerMsp2 gecen cuma açılmadı mı
msp2 sunucusunda 0 dan başlanmaz dimi?Açıldı da cuma res atılacak çok hatalı başlangıç yaptılar. Files harika da beceremediler
Filesi ezberlemek zor olur. 1-120pvpyle başla ayrıca youtuberları da izle sonra 55 120 tadına varırsınmsp2 sunucusunda 0 dan başlanmaz dimi?
şu 1-120 nedir hocam anlamadımFilesi ezberlemek zor olur. 1-120pvpyle başla ayrıca youtuberları da izle sonra 55 120 tadına varırsın
1 120 level arasışu 1-120 nedir hocam anlamadım
knight indirdim telefon numarsaı istiyor. bu arada doğru yere girdim değil mi? steamden indiriyoruz?Knight ne zaman oynadın bilmiyorum ama 2010 lu yıllardan daha aktif bir durumda şuan. Bence tekrar denemelisin.
oyun şuan ölü denecek kadar az sayıda mı insan oynuoyr yoksa hala gideri var mı?1 120 level arası
Tr oynanmaz pvp oynanır. Pvp para tuzağı ise tr milyoner oyunudur. Pvpde 50 lira atsan bile çok harika gelişirsin trde o fiyat 5kknight indirdim telefon numarsaı istiyor. bu arada doğru yere girdim değil mi? steamden indiriyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun şuan ölü denecek kadar az sayıda mı insan oynuoyr yoksa hala gideri var mı?
pvp tr farkı nedirTr oynanmaz pvp oynanır. Pvp para tuzağı ise tr milyoner oyunudur. Pvpde 50 lira atsan bile çok harika gelişirsin trde o fiyat 5k
Steam değil. Orasıda olur ama sakin ve sunucu saatleri Avrupaya göre. Nttgame.com üzerinden girebilirsin.knight indirdim telefon numarsaı istiyor. bu arada doğru yere girdim değil mi? steamden indiriyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun şuan ölü denecek kadar az sayıda mı insan oynuoyr yoksa hala gideri var mı?
Tr orijinal pvp başkalarının açtığı sunucu pvp daha kolaypvp tr farkı nedir