eğer para yatımayacaksan bedensel savaşçı alacaksınMerhaba arkadaşlar,
MuratAbiGF den gördüm oynuyordu canım çekti. Metin2 resmi sunucularında hangi karakter güçlü hangi karakteri açmamı tavsiye edersiniz?
Teşekkür ederim.eğer para yatımayacaksan bedensel savaşçı alacaksın
surada aynı bedneselde aynı birine savunma dizeceksin birine saldırı hızı ve saldırıBedensel savaşçı ve büyülü keskinlik sura'da para yatırmasan da rahat farmlayabiliyorsun.
Zindanda bedensel ile çok yattım, sura da öyle bi derdim olmadı hiç. Farmda sura daha iyi ama bedenselin tadı da baska tabi.surada aynı bedneselde aynı birine savunma dizeceksin birine saldırı hızı ve saldırı
evet hocam eğer bedenseli iyi dizersen oda iyi oluyorZindanda bedensel ile çok yattım, sura da öyle bi derdim olmadı hiç. Farmda sura daha iyi ama bedenselin tadı da baska tabi.
Pvp'de 55lvl bedenseli iyi dizmeme rağmen zindan 2. katta yatmıştı. Bedenselin tek avantajı pvp değilse ve para yatırmıyorsan oyuna çok hızlı başlıyorsun.evet hocam eğer bedenseli iyi dizersen oda iyi oluyor
hocam pvp çok farklı bir klasmanPvp'de 55lvl bedenseli iyi dizmeme rağmen zindan 2. katta yatmıştı. Bedenselin tek avantajı pvp değilse ve para yatırmıyorsan oyuna çok hızlı başlıyorsun.
Demek istediğim pvp'de bile yatıyorsa TR'de kesin yatar. Para yatırmadan bedensel dizmek zor.hocam pvp çok farklı bir klasman