Neler Yeni

Metro exodus bu sistemde kasıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eymenarthur
arkadaşlar merhaba metro exodus aldım fakat oyun cidden kasıyor yani bir yerde 90 falan alıyorum cogu yerde 40 fps falan alıyorum ve bunlar beni rahatsız ediyor varmıdır bir fps arttırma yöntemi.
sistem özelliklerim
r5 5600
16gb ram
rtx2060

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
Sil yükle yap 6900xt de aynısını yaşadım grafikleri yükseğe çekme

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eymenarthur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,313
İsim
kadir
İşlemcini stok soğutucuyla kullanıyorsan ısıdan dolayı fps dalgalanmaları normaldir.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
70 gb için sil yükleme yapmayı en son tercih yaparım ama başka cevap olmassa denerim
Grafikleri düşür çözünürlüğü yükselt düşür yap pencere modlarını değiş baglanmıştır o

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Sisteminde problem yok, problem oyunda. Optimizasyon sorunu var o oyunun. Grafik ayarların ortada kalsın, ışın izleme de aynı şekilde. Bu şekilde rahatca oynarsın. Gene aynı şekil bir şey olursa haber et tam ayarlarım neymiş bakarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eymenarthur
Sisteminde problem yok, problem oyunda. Optimizasyon sorunu var o oyunun. Grafik ayarların ortada kalsın, ışın izleme de aynı şekilde. Bu şekilde rahatca oynarsın. Gene aynı şekil bir şey olursa haber et tam ayarlarım neymiş bakarım.
birde bir şey soracagım psu kaynaklı olabilirmi bu sisteme 350w bir psu kullanıyorum ama ekran kartı yinede 130w kadar çekiyor yani çekmesi beklenen w kadar çekiyor

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
birde bir şey soracagım psu kaynaklı olabilirmi bu sisteme 350w bir psu kullanıyorum ama ekran kartı yinede 130w kadar çekiyor yani çekmesi beklenen w kadar çekiyor
Ondan dolayı olsa her oyunda sıkıntı yaşarsın. Dediğim gibi Metro'nun o oyununun optimizasyonu iyi değil bu yüzden sıkıntı yaşıyorsun. Bende aynı sıkıntıyı yaşadım, çok araştırdım sonra da ayarları kısıncsa bir problem olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eymenarthur
Ondan dolayı olsa her oyunda sıkıntı yaşarsın. Dediğim gibi Metro'nun o oyununun optimizasyonu iyi değil bu yüzden sıkıntı yaşıyorsun. Bende aynı sıkıntıyı yaşadım, çok araştırdım sonra da ayarları kısıncsa bir problem olmadı.
zaten bir metroda bir gta5oluyor mesela rdr2 ultra ayarlarda takılmadan oynuyorum ama neyse teşşekur ederim

Top Bottom