thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,816
63 ya da 76 TL'idi takip et sürekli iniyor o set hb dışında dasherlock ne kadardı
63 ya da 76 TL'idi takip et sürekli iniyor o set hb dışında dasherlock ne kadardı
Parça parça soruyorum ama63 ya da 76 TL'idi takip et sürekli iniyor o set hb dışında da
premiuma ek indirimle 25 TL ye aldım ben, Edgar allan poe de 25 e düştü kargoya verilmişİlahi komedyen 53tl civarı birşeydi alan bir arkadaş var baya ucuz dibin dibi fiyatlardı metro kargolanmış benim
25 TLParça parça soruyorum amailahi komedya ne kadardı
nasıl oluopremiuma ek indirimle 25 TL ye aldım ben, Edgar allan poe de 25 e düştü kargoya verilmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
25 TL
Başlıkta okuduğumda çikolata olan metro sanmıştım sabahtan beri konuya girmemiştim şuan gördüm...Kitap olduğunu bilsem alabilir mişimAylardır sepetim de 325tl altına düştüğünü görmedim 187tl iyi bir fırsat https://www.hepsiburada.com/metro-k...im-p-HBV00000C46XP?url_src=and-product-detail
150 TL civarından 50 ye indi sepete ekledim premiuma özel 25'e düştü.kitap fırsatlarını burada toplayalım mı? pek paylaşılmıyor çünkü
nasıl oluo
ben de premiumum ama olmuyor150 TL civarından 50 ye indi sepete ekledim premiuma özel 25'e düştü.
İndirim bitti hocam.ben de premiumum ama olmuyor
Bu neymiş böylepremiuma ek indirimle 25 TL ye aldım ben, Edgar allan poe de 25 e düştü kargoya verilmiş
25 TL
Telegram kanallarını takip ediyorum, iyi indirimler yakalıyorum açıkçası ama 1000 indirimden 1'i böyle 10-20 tane de iyi indirim oluyor stoğa yetişemediğimde oluyor.Bu neymiş böyle
En alttaki kitapı görüp hepsiburada üstünden metroya baktım aldım ve paylaştım diğer serilere alma fırsatım olmadı siz attınız da değişmisti fiyatlarıpremiuma ek indirimle 25 TL ye aldım ben, Edgar allan poe de 25 e düştü kargoya verilmiş
25 TL