Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 9070 xt 33700 taksit avantaji

RX 7700XT'den RX 9700XT'e geçmek değer mi? Kartımdan memnunum ama 180Hz ekranım var ve daha yüksek değerler görmek ve kartın beni ilerleyen yıllarda VRAM üzerinden üzmemesini bekliyorum.

2K Ultra Ayarlarda R5 5600X DDR4 sistemde kullanacağım. Sistemi DDR5 yapmayi düşünmüyorum.

Maalesef abd nin yaptığı vergilerden dolayı artık üreticiler zam yapacağı için altına artık bu fiyatların çok zor.. 32k ve üstü en dipte olan fiyatlar olur oda şimdilik izleyin pis zamlar geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bankadan bankaya fark var benim bonusa 3 yapıyor ama bankamin kampanyası ile ben 6 yapabilirim
Elektronik urunlerdeki ekstra vergilendirmeyi kaldirdi geri. Yani o vergilerden etkilenmeyecek teknoloji sektoru.

RX 7700XT'den RX 9700XT'e geçmek değer mi? Kartımdan memnunum ama 180Hz ekranım var ve daha yüksek değerler görmek ve kartın beni ilerleyen yıllarda VRAM üzerinden üzmemesini bekliyorum.

2K Ultra Ayarlarda R5 5600X DDR4 sistemde kullanacağım. Sistemi DDR5 yapmayi düşünmüyorum.
5600x 9070xt için yeterli zaten ddr5 geçme zorunlulugun yok

Değer mi kısmında 100 fps aldığın yerden 170 alırsın gibi bir fark

Senik konıyu görüp zamlamışlar 😀. N11'de tebilon gaming oc 33'e veriyor. Ordan da alınır.
Yok kanka olay taksitti zaten her yer vermiyor insanlarin bütçesi el vermiyor taksit ve çoklu kart seçeneği e birazda fiyati normalin ustundede olsa normale en yakin diyelim mantıklı seçimdi

Kısmet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,168
Üyeler
173,469
Son üye
Daimoonster
Geri