tam o tarzmı bilemem ama yeni çıkan stalker 2 var bir deneyebilirsinhayatta kalma karakter geliştirme, kıyamet sonrası vs tarzı ofline oyun arıyorum. var mı önerileriniz
dying lighthayatta kalma karakter geliştirme, kıyamet sonrası vs tarzı ofline oyun arıyorum. var mı önerileriniz
kona 2 brume tavsiye ederimhayatta kalma karakter geliştirme, kıyamet sonrası vs tarzı ofline oyun arıyorum. var mı önerileriniz
bu sarmadı hocam ekip olsa ama baya güzel oynanır7 days to die
stalker hariç diğerlerini oynadım. stalker 2 çıkmışken denenebilir belkidoom eternal
Stalker serisi
The long dark
bunlara bakabilirsin beğenirsin belki
oyun optimizasyonu ve hataları çok diye duydumS.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl bakabilirsin.
1 ve 2 sini oynadım hocam çok sağlam oyun zatendying light
stalker 2 ye ilk gün yaması geldiğini duydum buglar ve optimizasyon sorunları çoğunlukla giderilmiş diyorlar eğer gamepass in varsa şans vermeni öneririmbu sarmadı hocam ekip olsa ama baya güzel oynanır
Mesaj otomatik birleştirildi:
stalker hariç diğerlerini oynadım. stalker 2 çıkmışken denenebilir belki
oyun optimizasyonu ve hataları çok diye duydum
1 ve 2 sini oynadım hocam çok sağlam oyun zaten
Hayır giderilmedi kardo oyunu daha bugün sildim.stalker 2 ye ilk gün yaması geldiğini duydum buglar ve optimizasyon sorunları çoğunlukla giderilmiş diyorlar eğer gamepass in varsa şans vermeni öneririm
Eski ama güzellerden de bu tarza yakın prototypef var onun haricinde de tam kıyamaet sonrası diyemem ama kıyamete yakın şeyler olan the forest serisini öneririm.bu sarmadı hocam ekip olsa ama baya güzel oynanır
prototyp gerçekten muhteşem bi oyun ama eski olduğu için benim pc açmıyor anlamadımHayır giderilmedi kardo oyunu daha bugün sildim.
Eski ama güzellerden de bu tarza yakın prototypef var onun haricinde de tam kıyamaet sonrası diyemem ama kıyamete yakın şeyler olan the forest serisini öneririm.
2 sinide oynadım efsanelerdenBlack mesa , Half life 2
7 days to die
hayatta kalma karakter geliştirme, kıyamet sonrası vs tarzı ofline oyun arıyorum. var mı önerileriniz