Neler Yeni

🔥İndirim Metro Saga Bundle 50 TL

En İyi Cevap
3
Bu nasıl bir bakış açısı, ona bakılırsa GTA 5 çıkalı 10 yıl oldu grafikleri anlatmama gerek yok sanırım.
Abi o zamanki teknoloji ile şuanki arasında devasa fark var, ayrıca gta 5 e utanmasalar her gün update getirecekler ona 10 yıllık oyun demeye, örnek vermeye utanır insan be
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic'ten halihazırda oyunu almış olanlar için de eklentilerde baya indirimler var. Bir göz atın derim.

Metro exodus, özellikle enhanced edition şu an bile çoğu bilgisayarı kasmaktadır. Grafikleri de oldukça güzel. Güncel birçok oyunla yarışır bence. Buna ek olarak teknik özelliklerinden ayrı oyunun verdiği atmosferi hissettirebilmesi de çok önemlidir. İçine çeken ve ortamın gerilimini sonuna kadar hissettiren bir oyun. Denemediyseniz mutlaka deneyin.
Hocam kasma sebebi grafik kalitesi mi yoksa optimizasyon problemi mi? Yani övücem diye herkes çok kötü örnekler veriyor. Çoğu sistemde kasıyorsa oyunda sorun var demektir.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Emre Altun
Link paylaşabilir misiniz bulamadım

Serhatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serhat Can
Abi o zamanki teknoloji ile şuanki arasında devasa fark var, ayrıca gta 5 e utanmasalar her gün update getirecekler ona 10 yıllık oyun demeye, örnek vermeye utanır insan be
Dostum tabii ki var ama 10 yıllık olan bir oyun hiç bir şekilde sırıtmıyor. Bence grafiği halen iyi. Bugün çıksa demem yani grafiği niye kötü diye. Ortalamanın üstü ve o zaman çıktığına halen inanmıyorum o derece iyi. Zaten grafiği geç atmosferi çok farklı gerçekten tek atmosfer için bile oynanır.

Hocam kasma sebebi grafik kalitesi mi yoksa optimizasyon problemi mi? Yani övücem diye herkes çok kötü örnekler veriyor. Çoğu sistemde kasıyorsa oyunda sorun var demektir.
Enhanced versiyon RTX kartlar için. Oyunu satın alınca 2 versiyon geliyor. Mesela benim kartım RX570. Ben normalini indireceğim ve bir performans sorunu olmayacak.

1684452876137.png

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,673
İsim
Fatih

Kanka ilk oyunda optimizasyon sorunu var ama senin sisteminde sorun yasamazsin zaten çok ufak, grafiklere gelince ilk oyun bile ben eski bir oyunum demiyor. İkinci oyunun grafikleri mükemmel, ucu daha oynayamadim vaktim olmuyor. Bu fiyata al al al al hikayeyi iyi takip edersen özellikle ikinci oyun aşırı sarıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Dax Saz

Kapsamlı RT efektleri olup da en son nesil ya da üst düzey 3000 serisi kartlar haricini kasmayan oyun yok zaten. Açık dünya oyunlarından söz ediyorum tabii. Yarış oyunları falan değil. Oyunun optimizasyonu ile de öyle ahış şahım bir şikayete rastlamadım. Yani bence biraz muhalif olmak için muhalif oluyorsunuz gibi. %94 olumlu kullanıcı oyu ve %85 olumlu eleştirmen oyu olan bu oyuna da çamur atmak sizi ilginç değil ancak komik yapar. Belki de amacınız budur, bilemiyorum tabii.

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
Muhteşem bir seri. Müzikleri, atmosferi inanılmaz. Distopya seviyorsanız en iyi oyun örneklerinden birisi karşınızda. Her oyunu muhteşemdir. Grafikleri iyi yıllanmıştır. Göze batmaz. Oynayın, oynattırın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
En İyi Cevap
3
Kapsamlı RT efektleri olup da en son nesil ya da üst düzey 3000 serisi kartlar haricini kasmayan oyun yok zaten. Açık dünya oyunlarından söz ediyorum tabii. Yarış oyunları falan değil. Oyunun optimizasyonu ile de öyle ahış şahım bir şikayete rastlamadım. Yani bence biraz muhalif olmak için muhalif oluyorsunuz gibi. %94 olumlu kullanıcı oyu ve %85 olumlu eleştirmen oyu olan bu oyuna da çamur atmak sizi ilginç değil ancak komik yapar. Belki de amacınız budur, bilemiyorum tabii.
Ustam bak gene sen ne yaşıyon? Çamur atmaya çalışmıyorum ancak yapılması gereken yorumlar budur;
1684508399955.png

1684508468106.png

1684508556223.png

. Ancak bazıları (Letrion) oyun 10 yıllık ancak muhteşem (
1684508523456.png
)
falan diyor oldu o zaman elden ringin grafiklerini tarif etmek için ne kullancaksın?

Fanboylara laf anlatmak gerçekten zor. Oyunu gereksiz abarttı, bu oyun bazında konuşmuyorum 10 yıl önce hangi oyun olursa olsun bugün şartlarında grafikleri mükemmel olamaz. Bugünkü teknoloji ve gelişen oyun motorları ile KAPIŞAMAZ. GTA 5 örneğini verende net köylüdür oyuna gelen update sayısından haberi yoktur.

İnsanlar gereksiz abartınca bende gerçekçi olmaya davet ettim ancak anlamadılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Dax Saz
Ustam bak gene sen ne yaşıyon? Çamur atmaya çalışmıyorum ancak yapılması gereken yorumlar budur;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
. Ancak bazıları (Letrion) oyun 10 yıllık ancak muhteşem (Alıntıyı görüntüle)falan diyor oldu o zaman elden ringin grafiklerini tarif etmek için ne kullancaksın?

Fanboylara laf anlatmak gerçekten zor. Oyunu gereksiz abarttı, bu oyun bazında konuşmuyorum 10 yıl önce hangi oyun olursa olsun bugün şartlarında grafikleri mükemmel olamaz. Bugünkü teknoloji ve gelişen oyun motorları ile KAPIŞAMAZ. GTA 5 örneğini verende net köylüdür oyuna gelen update sayısından haberi yoktur.

İnsanlar gereksiz abartınca bende gerçekçi olmaya davet ettim ancak anlamadılar.
Kimse gereksiz abartmadı oyunu. Bende siz gereksiz bir çıkış yaptınız. Herkes hala daha güzel dedi. Ben de buna katılıyorum. Ve yine söylüyorum, grafikleri şu anki güncel birçok oyunla da karşılaştırılabilir düzeyde. Kaldı ki her oyuna update gelir. Kaç yıllık Witcher 3 bile hala update alıyor. Update illa kaplamalara gelmiyor ki çoğu zaman kaplamalara gelmiyor. Çoğu zaman oyun mekanik hataları, silah/araç vb. dengelemeleri için update geliyor. Görsel güncellemeler çoğu zaman remastered, enhanced edition adı altında ücretli olarak satılıyor. Kimsenin babasının firması değil, neden fanboy olsun? Beğeniyor ki savunuyor adam. Beğenmiyorsanız almazsınız olur biter. Ayrıca imzanızdaki sistemle oynuyorsanız eğer güncel oyunların son teknolojilerini de çok verimli bir biçimde deneyimleyebileceğinizi sanmıyorum.

En İyi Cevap
3
Kimse gereksiz abartmadı oyunu. Bende siz gereksiz bir çıkış yaptınız. Herkes hala daha güzel dedi. Ben de buna katılıyorum. Ve yine söylüyorum, grafikleri şu anki güncel birçok oyunla da karşılaştırılabilir düzeyde. Kaldı ki her oyuna update gelir. Kaç yıllık Witcher 3 bile hala update alıyor. Update illa kaplamalara gelmiyor ki çoğu zaman kaplamalara gelmiyor. Çoğu zaman oyun mekanik hataları, silah/araç vb. dengelemeleri için update geliyor. Görsel güncellemeler çoğu zaman remastered, enhanced edition adı altında ücretli olarak satılıyor. Kimsenin babasının firması değil, neden fanboy olsun? Beğeniyor ki savunuyor adam. Beğenmiyorsanız almazsınız olur biter. Ayrıca imzanızdaki sistemle oynuyorsanız eğer güncel oyunların son teknolojilerini de çok verimli bir biçimde deneyimleyebileceğinizi sanmıyorum.
Aynen grafikleri en iyi oyun o tamam, 4060-i7 13650HX de nasıl son oyunlara yetmiyor onu da anlat kral ya.

sana bi engel patlatalım boomer

Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Dax Saz
Aynen grafikleri en iyi oyun o tamam, 4060-i7 13650HX de nasıl son oyunlara yetmiyor onu da anlat kral ya.

sana bi engel patlatalım boomer
Kimse en iyi grafikli oyun da demedi. Hala güzel dedi. Kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz :) Ayrıca 4060 seviyesi bir laptop ekran kartı ile evet güncel oyunları ancak medium ayarlarda , düşük çözünürlüklü bir monitörde oynayabilirsiniz ki monitör seçiminizden de valorant, fortnite, csgo vb tarzı fps oyunlarını yüksek kare hızı ve düşük ayarlarda oynama eğiliminiz olduğunu görüyorum. Neden grafiklere takıldığınızı da bu noktada anlamak mümkün değil. Boomer'lık olayına gelince de boomer değilim. Boomer kuşağı en son 1964 doğumluları kapsar. 81 doğumluyum. Ama sanırım ergenus sıfatını haketmeniz için bir yaş sınırı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,628
Üyeler
161,881
Son üye
ızzy6s
Top Bottom