TahaCel
80+ Gold
Dahası
Metrobüste bisikletle seyahat etmek yasakmı
ne alaka 18 yas altı almıyorlar mıÇocuksan zaten seyahat edemezsin.
18 Yşa altı binemiyor yasak geldi.Bisiklettelemi normalmi diyorsun ben tek başıma biniyorum 14 yaşındayım 1.5 senedir kuzenime gidiyorum tek başıma
ne alaka 18 yas altı almıyorlar mı
eeee okula gidenler ne olacak? ne saçma bir şey ya ? 12 ye gidiyorum daha 18 olmadım napıcam ben18 yaş altındaki bireyler ailesi yaninda yokken toplu taşima kullanmasi yasaktır binemezsin.
Güzel insan şuan okul yok bir diğeri bu kurali ben çikarmadim bir diğeri ise gayet yerinde bir kural insanlarin sokaklarda boş boş gezmesini önlüyorlareeee okula gidenler ne olacak? ne saçma bir şey ya ? 12 ye gidiyorum daha 18 olmadım napıcam ben
1.5 senedir ben neyle gidiyorum uçaklamı daha geçen ayda gittim tek başıma okul kapanmadan öncede minibüsle gidiyodum okulaGüzel insan şuan okul yok bir diğeri bu kurali ben çikarmadim bir diğeri ise gayet yerinde bir kural insanlarin sokaklarda boş boş gezmesini önlüyorlar
Bu karar yeni alındi sağlık bakanliğinca eskiden zaten yoktu 900 lira ceza yersen şaşırma almak zorunda değil kimse seni.1.5 senedir ben neyle gidiyorum uçaklamı daha geçen ayda gittim tek başıma okul kapanmadan öncede minibüsle gidiyodum okula
1.5 sene önce pandemi mi vardı ?1.5 senedir ben neyle gidiyorum uçaklamı daha geçen ayda gittim tek başıma okul kapanmadan öncede minibüsle gidiyodum okula
habaerin yoksa sınav grupları için kurs yaapılıyor okulun açılmadığını biliyorum zatenGüzel insan şuan okul yok bir diğeri bu kurali ben çikarmadim bir diğeri ise gayet yerinde bir kural insanlarin sokaklarda boş boş gezmesini önlüyorlar