🔥İndirim 🔥Metroturizm Otobüs Bileti 10'TL🔥

Düşmanlarınız ve sevmediğiniz insanlara kampanyadan bahsederek dünyayı güzelleştirebilirsiniz. :kekw:

Boş bir araçta denedim ödeme ekranına kadar geldim düşme olmadı fiyatta. Zaten bir yere gitmeyeceğim diye devam da etmedim vallahi:D

Pegasus kampanyası bekleyenlere metro şoku şaka bir yana da otobüsle tatile gidebilsem kullanırdım ama beceremiyorum
Onlar gerçek mi ya hiç görmedim ben kampanya diyor giriyorum bakıyorum gene aynı fiyatlar hatta ryanair falan daha ucuza oluyor
Ne zaman ki sıradaki o kampanya?

Onlar gerçek mi ya hiç görmedim ben kampanya diyor giriyorum bakıyorum gene aynı fiyatlar hatta ryanair falan daha ucuza oluyor
Ne zaman ki sıradaki o kampanya?
Gerçek tabi ama vergisi olduğundan 1, 2 euroya komple yurtdışına çıkmak mümkün değil. Sürekli oluyor yıl içerisinde dönem dönem yakında yenisi gelir şubat kampanyası olarak

* T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın izni gereği her araçta kampanyalı biletler, toplam koltuk kapasitesinin %10'una kadar sınırlıdır.

Ali Osman Ulusoy'a da bekleriz hocam her zaman için :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o değişiyor hocam 4-5-6-7 gün hiç belli olmuyor bazen haftada 2 eve gidebiliyorlar bazen hiç gidemiyolar bazende haftada 1 oluyor maaşlar ise gayet tatmin edici benim hedefim ve hayalim Ali Osman Ulusoy'da şoför olmak ve kendi otobüsümü almak ki şu anda da aktif olarak çalışıyorum muavin olarak :D
Doğuda yok hocam Ali Osman Ulusoy, yani en azından 4 senedir üniversiteye gidip geliyorum Antep - Elazığ arası hiç görmedim. Ankara falan da uzak kalıyor yol çekilmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,328
Üyeler
184,771
Son üye
MotivatedVergil
Geri