Onlar gerçek mi ya hiç görmedim ben kampanya diyor giriyorum bakıyorum gene aynı fiyatlar hatta ryanair falan daha ucuza oluyorPegasus kampanyası bekleyenlere metro şoku şaka bir yana da otobüsle tatile gidebilsem kullanırdım ama beceremiyorum
Gerçek tabi ama vergisi olduğundan 1, 2 euroya komple yurtdışına çıkmak mümkün değil. Sürekli oluyor yıl içerisinde dönem dönem yakında yenisi gelir şubat kampanyası olarakOnlar gerçek mi ya hiç görmedim ben kampanya diyor giriyorum bakıyorum gene aynı fiyatlar hatta ryanair falan daha ucuza oluyor
Ne zaman ki sıradaki o kampanya?
Doğuda yok hocam Ali Osman Ulusoy, yani en azından 4 senedir üniversiteye gidip geliyorum Antep - Elazığ arası hiç görmedim. Ankara falan da uzak kalıyor yol çekilmiyorAli Osman Ulusoy'a da bekleriz hocam her zaman için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o değişiyor hocam 4-5-6-7 gün hiç belli olmuyor bazen haftada 2 eve gidebiliyorlar bazen hiç gidemiyolar bazende haftada 1 oluyor maaşlar ise gayet tatmin edici benim hedefim ve hayalim Ali Osman Ulusoy'da şoför olmak ve kendi otobüsümü almak ki şu anda da aktif olarak çalışıyorum muavin olarak![]()
Gunubirlik demis adam . Gidis donus alacan gun ici gezecen arabada da uyursunmantıklı aslında kalacak yer olsa daha da durulur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: