stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,597
Ben sallıyorum aynenBilader kafan mı güzel ne güzel sallıyorsun öyle
Ben sallıyorum aynenBilader kafan mı güzel ne güzel sallıyorsun öyle
yav sana ne hocam? konu umrumda değil ama umrumda olmayışını belirtmek istedim belki? size mi soracagımKonu umurunda değilse hiçbir şey yazmayarak geçeceksin boş konuşmak yerine.
Gereksiz mesaj/Spam'a giriyor senin yazdığın daha bu kuralları bilmeden forumda dolaşıyorsun anladım öğrenirsin elbet bir gün.yav sana ne hocam? konu umrumda değil ama umrumda olmayışını belirtmek istedim belki? size mi soracagım![]()
Öyle görünüyor araştırınca.anlamadım şimdi mevlana gerçektenk türk düşmanı mı
Mevlana Türk düşmanı mıdır?
İnternette görmüştüm böyle bir şey doğru mu?
türklerle alakası nedir 4lüğün anlayamadım ben“Ben Yaşadıkça Kur'an'ın Bendesiyim.
Ben Hz. Muhammed'in (s.a.v) Ayağının Tozuyum.
Biri Benden Bundan Başkasını Naklederse;
Ondan da Şikayetçiyim, O Sözden de Şikayetçiyim”!
Demiştir. Birilerinin çıkıpda zaman zaman bunu diyen birinin anlattığı kıssa ve menkıbelerini kendince yorumlaması veya istediği yöne çekmesi ve kendince bir kanaat oluşturmaya çalışması her zaman olan şeyler. Bir olayı ve karakterini merak ediyorsanız fikir belirtmeden ve başkasının fikrini doğru kabul ederek aktarmadan. Araştırmalı mümkünse ilk kaynağa ulaşmaya çalışmalısınız. Tarihi hangi şahsiyet için neler demiyorlar ki. Dünyada bir tane insan yoktur ki senin benim aklımdaki fikrimdeki haline tam ters bakanlar olmasın.
burayı soru-cevap platformu olarak görüyorsan dogrudur.Gereksiz mesaj/Spam'a giriyor senin yazdığın daha bu kuralları bilmeden forumda dolaşıyorsun anladım öğrenirsin elbet bir gün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman mevlana benim respectimi kaybetti bro.Gereksiz mesaj/Spam'a giriyor senin yazdığın daha bu kuralları bilmeden forumda dolaşıyorsun anladım öğrenirsin elbet bir gün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle görünüyor araştırınca.
Hayır. Mevlana kesinlikle Türk düşmanı değildir.Mevlana Türk düşmanı mıdır?
İnternette görmüştüm böyle bir şey doğru mu?
Evet, 1243-1245 yılları arasında da Moğol işgaline yoldaşlarıyla birlikte yardım etmiştir. Türkleri kaba, yıkıcı ve gereksiz olarak tanımlar. Türk alevilerden de ayrıyeten nefret eder
"Kan dökücü Oğuz Türkleri, malları yağma etmek üzere bir köye girdiler."