Bankalarda staj falan yapamıyor musunuz?Marmara üniversitesi bankacılık ve finans mezunuyum 4 senelik.
Okul dönemimde 2 kere staj yapmıştım zaten şu an tam zamanlı iş arıyorum finans şirketler tecrüben yok diye geçiştiriyor zaten ordan hiç umudum yokBankalarda staj falan yapamıyor musunuz?
Peki cidden tecruben yokmu ? Genel olarakOkul dönemimde 2 kere staj yapmıştım zaten şu an tam zamanlı iş arıyorum finans şirketler tecrüben yok diye geçiştiriyor zaten ordan hiç umudum yok
Stajı saymazsak yok çünkü iş bulamadım haliyle tecrübem yokPeki cidden tecruben yokmu ? Genel olarak
Linkedln hesabınız var mı?Stajı saymazsak yok çünkü iş bulamadım haliyle tecrübem yok
Stajı saymazsak yok çünkü iş bulamadım haliyle tecrübem yok
Ne bayramı hocamMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi bazi is verenler is ortamini iscilerini oturttugu icin yeni birine is ogretmek bi ton isin icinde yeni isciyi takip etmek haliyle onlara zor geliyor sende haklisin onlarda ne diyebilirim bilmiyorum ama umidini kaybetme bence basvuri yapmaya devam et bayraminiz kutlu olsun![]()
Hayır yok hocam nedenkiLinkedln hesabınız var mı?
kariyer.net e bakLisans mezunuyum asgari ücrete bile razıyken iş bulamıyorum psikolojim bozulmak üzere ne yapacağım bilmiyorum