Mezun Senemde Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Dostlar selamlar,umarım sağlığınız ve sıhhatiniz yerindedir. Lise 1 e pandemi döneminde başladım, Lise 2 de akşamcıydım ve hocalarım rezalletti, Lise 3 te okulu 1 sene bıraktım geri dönünce 1 seneliğine özel okula geçtim, Lise 4 te devlet okuluna geri döndüm yani anlayacağınız sadece son sene düzgün bir eğitim gördüm. Bu sene başında aslında yksye asılmayı düşünüydodum ama olmadı,öylesine girip ea 400k sıralama yaptım. Bu sene artık bişeyler yapmam lazım çünkü 1 sene zaten okulu bıraktım üstüne 1 senede mezuna kaldım yani 2 sene kaybım var ve bu durum beni biraz üzüyo. Bu sene çok istekli ve hazırım ama nasıl ilerlemeliyim inanın hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
düzenli bir program yap ve o programın dışına mümkün olduğunca çıkma. bol ders çalış test çöz

Dostlar selamlar,umarım sağlığınız ve sıhhatiniz yerindedir. Lise 1 e pandemi döneminde başladım, Lise 2 de akşamcıydım ve hocalarım rezalletti, Lise 3 te okulu 1 sene bıraktım geri dönünce 1 seneliğine özel okula geçtim, Lise 4 te devlet okuluna geri döndüm yani anlayacağınız sadece son sene düzgün bir eğitim gördüm. Bu sene başında aslında yksye asılmayı düşünüydodum ama olmadı,öylesine girip ea 400k sıralama yaptım. Bu sene artık bişeyler yapmam lazım çünkü 1 sene zaten okulu bıraktım üstüne 1 senede mezuna kaldım yani 2 sene kaybım var ve bu durum beni biraz üzüyo. Bu sene çok istekli ve hazırım ama nasıl ilerlemeliyim inanın hiç bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Parça parça ilerle 4 ay sonraki programı şu andan itibaren düşünme mesela, önceliğin kısa süreli seni zorlayacak ancak yapabileceğin hedefler belirlemek olsun. Mesela kendine birkaç konu belirle örneğin tyt matematik konusu, bunu dinledikten sonra o konu ile alakalı 200 soru çözmek gibi saatlere takılma diyen insanlar olabilir ben buna katılmıyorum masanın karşısına oturup boş geçirmediğin sürece kendince bir saat tut mesela bugün 4 saat çalıştım gibisinden.
Ama bu saati tutarken kesinlikle ben bugünkü hedef saatime ulaştım, daha çalışmayacağım gibi fikirlere girme. Bugünkü programını bitirdiysen yarınki programdan devam edeceksin boşa zaman kaybetmek diye bir şey yok bu süreçte.
Planlı olup bol bol ders çalışacaksın özetle, daha spesifik soruların varsa özelden ayrıntılı bir şekilde anlat yardımcı olmaya çalışırım.

Azıcık kendine güveniyorsan dershane veya koç tutma. Ne yaparsan kendin yaparsın boşuna para yedirme. Say için gireceksen benim de kullandıklarım ve çok faydalandığım
Mert hoca
Eyüp b
Bilgi sarmal video çözümleri ayt fasikül anlatımı çok iyi

Benim hocam kimya ve fizik

dr biyoloji

Düzenli program yapacaksın, maddi imkanın varsa özel ders alacaksın. Sosyal hayatı biraz da olsa azaltacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,642
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri