Uğur Yıldız
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 480
Anakartın destekliyorsa ve bütcen varsa 2*8 3200 mhz al
Senin Dediğin Dual Channel Frekans Farkı Değilintelde çok fark olmuyo ama amd sistemlerde çok fark oluyo
Bu konu hakkında fazla bilgim yok yeni topladığım için şuan ryzen 5 3600 var anakartı yeni sipariş ettim bilgisayarı yenilerken ram leride değiştirmek istedim aldığım anakart msı 450m a pro Max dua channel varmıdır bir bilginiz varmıdır?Ayrıca ram leri oc edebilirsin dual channel daha hızlı olur böylece.
Evet var.Bu konu hakkında fazla bilgim yok yeni topladığım için şuan ryzen 5 3600 var anakartı yeni sipariş ettim bilgisayarı yenilerken ram leride değiştirmek istedim aldığım anakart msı 450m a pro Max dua channel varmıdır bir bilginiz varmıdır?
Önerebileceğiniz uygun bütçeli 3200mhz 2*8 ram varmıdır?Evet dual var
Evet var.
Elimde corsair 8gb 2400mhz ram var rami 16 ya çıkartmak istiyorum aynı ram almak daha hesaplıya geliyor ama yeni 2*8 3200 ram almak biraz pahalıya patlıyor 2400mhz ile 3200 mhz arasındaki fark nedir?
hayır mhz de çok etkili intelde pek etkisi gözükmüyo ama amd tarafında fazla fazla gözüküyoSenin Dediğin Dual Channel Frekans Farkı Değil
Fark Var Zaten Onu Demiyorum Cevap Verdiğim Yorumda Farklı bir şey Yazmış Onu Yazdım.hayır mhz de çok etkili intelde pek etkisi gözükmüyo ama amd tarafında fazla fazla gözüküyo