bilmiyorum suan 2133 mhz de 69 da gezıyor ara sıra 73 oluyor 3200 cekınce 85 cıkıyor güç planı güç tasarufu yapıcamPsikolojik muhtemelen soc voltajı artsa bile o kadar fark yaratmaz
bide sabitledim stok fanı bu arada 4 dude takılıİşlemci ve ram voltajı biraz düşürüp sabitlemek gerekir. biostan yapılır.
i3 12100f stok fanHocam işlemci nedir? Stok soğutucu olduğu için oyunda 71 derece kabul edilebilir bir değer.
termal macunu yenılemiştim 2 hafta oldu cryfuze 5 kullandım macunTermal macunu yenile sorunun çözülecektir
mhz 2133 suan 3200 mhz yaptıgım zaman 80 85 çıkıyorİşlemci mi 71 derece? Benim işlemci 85 derece. 71 buz gibi sayılır.
suanlık değiştirmeyi düşünmuyorum hocam üni sınavından dolayı pek oynamıyorum zatenİşlemci soğutucuyu değiştirmek gerekir.
diğer oyunları bılmıyorum bazı oyunlarda ama yük altında olmuyor hikayeli oyunlarda sıcaklığı ne bılmıyorum büyük ıhtımal dediğiniz gibi olabilir teşekkür ederim yardım ettiniz içinİlk Açıklamada yazdığınız 69 derece 80 derece vs. oyundayken yapıyorsa normaldir. Stok soğutucu idare etsin diye konuluyor neredeyse, pek iyi bir soğutma beklemeyin. Dediğim gibi stok fanla yük altında 70-80 arası kabul edilebilir, stres testine soksanız muhtemelen 90'a dayanır