Çözüldü✓ Mhz yukselince islemci sicakligi artiyor ne yapmaliyim ?

VEDRATOR

80+
Reaksiyon skoru
58
2133 mhz de kullaniyordum islemci sicakligi 69 larda geziyordu ram mhz 3200 yapinca islemci sicakligi 80 ne cikiyor sizce mhz kac yapmaliyim

Son düzenleme:
İşlemci ve ram voltajı biraz düşürüp sabitlemek gerekir. biostan yapılır.

Psikolojik muhtemelen soc voltajı artsa bile o kadar fark yaratmaz
bilmiyorum suan 2133 mhz de 69 da gezıyor ara sıra 73 oluyor 3200 cekınce 85 cıkıyor güç planı güç tasarufu yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci ve ram voltajı biraz düşürüp sabitlemek gerekir. biostan yapılır.
bide sabitledim stok fanı bu arada 4 dude takılı

1758366661380.webp

suan cs go ya gırdım 71 derece alıyom ne yapmalıyım hocam

Son düzenleme:
Hocam işlemci nedir? Stok soğutucu olduğu için oyunda 71 derece kabul edilebilir bir değer.

Güç planından turbo yap yada performans yap güç tasarrufu yaparsan performans alamazsın

İşlemci mi 71 derece? Benim işlemci 85 derece. 71 buz gibi sayılır.

Hocam işlemci nedir? Stok soğutucu olduğu için oyunda 71 derece kabul edilebilir bir değer.
i3 12100f stok fan

Termal macunu yenile sorunun çözülecektir
termal macunu yenılemiştim 2 hafta oldu cryfuze 5 kullandım macun

İşlemci mi 71 derece? Benim işlemci 85 derece. 71 buz gibi sayılır.
mhz 2133 suan 3200 mhz yaptıgım zaman 80 85 çıkıyor

İlk Açıklamada yazdığınız 69 derece 80 derece vs. oyundayken yapıyorsa normaldir. Stok soğutucu idare etsin diye konuluyor neredeyse, pek iyi bir soğutma beklemeyin. Dediğim gibi stok fanla yük altında 70-80 arası kabul edilebilir, stres testine soksanız muhtemelen 90'a dayanır.

İşlemci soğutucuyu değiştirmek gerekir.
suanlık değiştirmeyi düşünmuyorum hocam üni sınavından dolayı pek oynamıyorum zaten

İlk Açıklamada yazdığınız 69 derece 80 derece vs. oyundayken yapıyorsa normaldir. Stok soğutucu idare etsin diye konuluyor neredeyse, pek iyi bir soğutma beklemeyin. Dediğim gibi stok fanla yük altında 70-80 arası kabul edilebilir, stres testine soksanız muhtemelen 90'a dayanır
diğer oyunları bılmıyorum bazı oyunlarda ama yük altında olmuyor hikayeli oyunlarda sıcaklığı ne bılmıyorum büyük ıhtımal dediğiniz gibi olabilir teşekkür ederim yardım ettiniz için

• Beğen
Reaksiyonlar: Bime
Geri