bence edilmez be usta iphone daha çok ileriye dönük bir telefon ve performans olarak da bence daha ileridedir yani fiyat bazında değerlendirirsek senin ki az kaliyor ama iphone'un fiyati hiçbir zaman dusmuyor
kamerayi çok iyi istemiyorsan takas edilebilir story kisminda şeyde var şimdi androidlerde instagrama bisey paylasinca kalitesi bozuluyor onu da aklindan cikartma
Neden iphone 13'u bırakmak istiyorsun? sıkıntı pil ise pil değiştirme diye bir şey var diye biliyorum iphoneda ne kadar iyi bir şey orasını bilmiyorumda.
10t den iphone 11 geçtim level atladım bence sen 13 ten sonra ip 14 serilerine yönel onlar tatmin etmez seni
iPhone sevmiyorum, Poco X3 Pro’ dan geçtim ve kamerası haricinde Poco’ yu özlüyorum.
Youtubeda bazı videolar ilk açılışta siyah ekran oluyor videoyu kapatıp açınca düzeliyor ( iPhone’da )
Yatay işlem yaparken insta bildirime tıkladığınzda siyah ekran çıkıyor yine kapatıp açmanız gerekiyor instayı
İnstada HDR videolarda ekran full parlaklık oluyor ( sevmiyorum )
Opera, Safari gibi tarayıcıların sekme stilleri hep aynı hepsi safari gibi
Androiddeki operanın seriliğini özlüyorum ( Her tarayıcının kendine has stili var )
Genshin oynarken bazen drop oluyor iPhone 13’ de de ( Androiddeki kadar değil ama yine de kasıyor )
Kısacası iPhone övüldüğü gibi hoş bir telefon değil.
Yazılım güncellemesi güzel, kamerası kusursuz ( Android bazı telefonlar da çok iyi )
Ben üst düzey kamera yerine işlevsellik istiyorum bu yüzden Android istiyorum
2K/4K 60 FPS OIS destekli olup ortalama bir başarıda kamera yeterli, hızlı şarj olup kolay bitmeyen bir batarya ömrü yeterli, ufak kasılmalar olabilir iPhoneda da oluyor.
Ayrıca 20W orjinal adaptörüm var ve 2 saatte %100 şarj olması can sıkıcı.