Neler Yeni

mi 10t lite aldım iptal etsem mi?

ensclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Enes çelikkaya
yarım saat önce mi 10 t lite sipariş ettim 3930tl fiyatına ama a52 çok övüldüğünü gördüm sizce hemen iptal edip a52 almalı mıyım hangsi daha iyi aralarında 70tl fiyat farkı var çok önemli değil

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
İkiside iyi ama a52 daha iyi özellikle ekran da bariz fark var

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yazılımı çok da kötü değil, ben beğeniyorum. Arkadaşların elbette bildiği var ama mueı 12 gayet stabil çalışıyor.

Bence et dostum açıkcası mi note 10 lite kullanıyorum senin gibi imkanım olsa idi samsung alırdım xiaomi yazılımı ile pişman etti beni

ensclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Enes çelikkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@holmberg etiketlediğin için teşekkür ederim. Bence de iptal edip Samsung Galaxy A52 almalısınız, Xiaomi cihazları yazılımlarından dolayı tercih etmeyin, etmemeye çalışın.
peki bu m51 ile bunun özelliklerine baktım m51 in özellikleri daha iyi gibi işlemci, batarya gibi bu neden daha ucuz a52 den

peki bu m51 ile bunun özelliklerine baktım m51 in özellikleri daha iyi gibi işlemci, batarya gibi bu neden daha ucuz a52 den
Birincisi suya ve toza karşı oldukça dayanıklı hocam sertifikası var o sertifikayı almak telefona kolay değil ayrıca ois desteği var kamera tarafında bu özellikde boru değil yani

En İyi Cevap
7
Bence etme bende xiaomi aldım yazılımından çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım ayrıca reklamlar kapatılabiliyor zaten sadece temalarda reklamlar var oda açılışta çıkıyor o kadar. Bence iptal etme değmez.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bence etme bende xiaomi aldım yazılımından çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım ayrıca reklamlar kapatılabiliyor zaten sadece temalarda reklamlar var oda açılışta çıkıyor o kadar. Bence iptal etme değmez.
Sorun sadece reklamlar değil ki, zaten 5 dakikalık ayar ile kapatılabiliyor.

Performansları aynı sayılır, Samsung Galaxy M51'de mono bir hoparlör ve 60 Hz bir ekran bulunurken Samsung Galaxy A52'de 90 Hz bir ekran, stereo hoparlör bulunuyor ve kamera olarak daha iyi bir cihaz diye biliyorum. Samsung'un A serisi cihazlarında M serisine göre daha kapsamlı bir yazılım (M serisinde bulunmayan bir kaç uygulama vs.) ve daha uzun güncelleme desteği sağlanıyor diye biliyorum.

Top Bottom