Neler Yeni

Mi 11 Lite 6GB Ram VS 8GB Ram

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Utku Sevindik
Merhabalar, yakın bir zamanda maalesef hırsızların gazabına uğradım. Xiaomi Mi 11 Lite almak istiyorum ama 6 GB ile 8 GB arasindaki fiyat farki devasa (benim gibi basit biri için 🙂). 6 GB olan versiyonu 3890TL iken 8 GB olan versiyonu 4250TL. Bütçem yok 6 GB almayi dusunuyorum ama icimde rahat etmiyor 8 GB almazsam kasar diye. Cunku onceki telefonum Redmi Note 9 Proydu ve belli bir süreden sonra kasmaya basladi (5 ay ve 6 GB RAM). Bir de duyduguma göre Redmi serisi çok kötü bir seriymiş sanırım. Sizce bu Mi 11 Lite'ta cok fazla fark yaratir mi?

şahin doğan

80+ Platinum

Nachi

80+ Platinum
Hocam Samsung yazılımını pek beğenmiyorum.
Hocam lütfen ağzımı açtırmayınız. Androidin en iyi yazılımı tartışmasız samsungdur. Xioami yazılımı berbat çalışıyor. Kullanmış birisi olarak söylüyorum. Ve en az 4 yıl güncelleme alacak a52
Mesaj otomatik birleştirildi:

piyasadaki en kaliteli 2. yazılım denilebilir ios ta sonra xiaomi en berbatı denilebilir
Kesinlikle katılıyorum +1

Ciguli0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ciguli
Merhabalar, yakın bir zamanda maalesef hırsızların gazabına uğradım. Xiaomi Mi 11 Lite almak istiyorum ama 6 GB ile 8 GB arasindaki fiyat farki devasa (benim gibi basit biri için 🙂). 6 GB olan versiyonu 3890TL iken 8 GB olan versiyonu 4250TL. Bütçem yok 6 GB almayi dusunuyorum ama icimde rahat etmiyor 8 GB almazsam kasar diye. Cunku onceki telefonum Redmi Note 9 Proydu ve belli bir süreden sonra kasmaya basladi (5 ay ve 6 GB RAM). Bir de duyduguma göre Redmi serisi çok kötü bir seriymiş sanırım. Sizce bu Mi 11 Lite'ta cok fazla fark yaratir mi?
Kibar tasarımı gözel bur telefon 6-8 GB ram şuan için fark yatarmaz kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Utku Sevindik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam lütfen ağzımı açtırmayınız. Androidin en iyi yazılımı tartışmasız samsungdur. Xioami yazılımı berbat çalışıyor. Kullanmış birisi olarak söylüyorum. Ve en az 4 yıl güncelleme alacak a52

Kesinlikle katılıyorum +1
Hocam lütfen konuyu saptırmayalım bu fiyat segmentindeki en iyi telefonu sormadım çünkü

Kibar tasarımı gözel bur telefon 6-8 GB ram şuan için fark yatarmaz kardeşim
Çok teşekkür ederim kıymetli dostum 💜

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Samsung'un amiral gemisi diye sınıflandırılan serileri dışında hiçbir Samsung telefon 4 sene güncelleme almadı.
Güvenlik güncellemesi* En az değil sadece 4 yıl*
Ve en az 4 yıl güncelleme alacak a52

A52 öneririm.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Hocam 2GB çok fark yaratmaz isteğinizi alabilirsiniz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Mi 11 lite' ın rakibi a52 değil a72.

A52' nin rakibi anca Note 10S veya zorlarsa Note10 PRO olur.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Gündelik kullanımda iki farklı seçenek de farkedilecek bir fark yaratmaz. 8 Gb bütçenizi zorluyorsa 6 Gb'yi de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Top Bottom