Redmi Note 10 Pro Cep Telefonu
Redmi Note 10 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sahibinden.com da o fiyatlara global sürüm kayıtlı mağaza ilanları çok var3000TL'ye note 10 pro nasıl alıyorsunuz hocam merak ettim? Global sürüm mü? Onlara imei atılması imkansız diye okumuştum. 8 ay kullanıp çöpe mi atacaksınız?
Bilip bilmeden etrafa sağa sola sallama lütfen bilgin yoksa kenara çekil yazma. Șu yorumlari görünce iq seviyem düșüyor cidden.Yeni Xiaomi telefonlara imei atılamıyor diye biliyorum. Pek hakim olduğum bir alan değil keyfiniz bilir ama forumlarda alanlar kara kara düşünüyordu.
Ayrıca okuduğun yer neresiyse ordan okumayı bırak insanlara da yanlıș bilgi vermeyi kes3000TL'ye note 10 pro nasıl alıyorsunuz hocam merak ettim? Global sürüm mü? Onlara imei atılması imkansız diye okumuştum. 8 ay kullanıp çöpe mi atacaksınız?
Hakaret içeren bir kelime kullanmadım agresif dil kullanımını hakaret mi zannediyorsun?Keşke hakaret etmek yerine doğrusunu söyleyip silmemi rica etseydin dostum. Yüksek IQ seviyenle hayatta sana başarılar dilerim.