Güncelleme sıkıntısı çeker miyimHocam 13 pro al 14 t alinmaz
Hocam xiomi nin c t serilerinden almaArkadaşlar hangi telefonu tercih etmeliyim? Benim için önemli olanlar; kamera, ekran, batarya, birde mlbb ultra da kasmaması.
13t pro kullandım, tertemiz telefon her anlamda müthişArkadaşlar hangi telefonu tercih etmeliyim? Benim için önemli olanlar; kamera, ekran, batarya, birde mlbb ultra da kasmaması.
Hocam 13 pro eski telefon deil cekmezsin o cihaz ablam dada var kullanırsın baya T C serilerini almaGüncelleme sıkıntısı çeker miyim
Hocam mlbb oynuosan kasmaz o cihazdan baya oynadim kamerasida 200mp güzel bir kamerası var 13 pro alArkadaşlar hangi telefonu tercih etmeliyim? Benim için önemli olanlar; kamera, ekran, batarya, birde mlbb ultra da kasmaması.
Hocam başlığa yanlış yazmışım Redmi 14pro+ olacaktı redmi den bahsediyoruz dimi düz 13 pro var mı bilmiyorum ama alamamHocam 13 pro eski telefon deil cekmezsin o cihaz ablam dada var kullanırsın baya T C serilerini alma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mlbb oynuosan kasmaz o cihazdan baya oynadim kamerasida 200mp güzel bir kamerası var 13 pro al
Yinede sana kalmış hocam
Hocam 14 pro ise tabikide 14 pro al ama 13 ile kamerasının pek farkı yokHocam başlığa yanlış yazmışım Redmi 14pro+ olacaktı redmi den bahsediyoruz dimi düz 13 pro var mı bilmiyorum ama alamam
Cin sürümü alsam çok etkisini yaşar mıyımHocam 14 pro ise tabikide 14 pro al ama 13 ile kamerasının pek farkı yok
Bilmiyorum hocam ama 13 pronun kamerası kötü değil galiba 14 proyla aynı hocam birde bütçeniz ne kadarCin sürümü alsam çok etkisini yaşar mıyım
15kBilmiyorum hocam ama 13 pronun kamerası kötü değil galiba 14 proyla aynı hocam birde bütçeniz ne kadar
Mi 13 daha kaliteli diyorlar malzeme olarak siz ne düşünüyorsunuzBilmiyorum hocam ama 13 pronun kamerası kötü değil galiba 14 proyla aynı hocam birde bütçeniz ne kadar
Hocam bilmiyorum ben ne zamandır 14 pro alcam15k
Mi 13 daha kaliteli diyorlar malzeme olarak siz ne düşünüyorsunuz