Mi 14 vs İphone 16 pro

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Arkadaşlar kendime yeni telefon bakıyorum.
Mi 14 türkiye ile ip16 pro yurtdışı neredeyse aynı fiyat sizce hangisi alınmalı ve neden ?

İp 16 pro dan yanayım açıkcası kapanma durumunda ise eski bir iphone veya ucuz bir android kullanmayı düşünüyorum veya telefoncular bir yılı döndürebildiklerini söylüyor doğru mu bilmiyorum

Yd iphone 15 pm kullanıcısıyım alalı eylülde 1 sene olacak ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım kapanma konusunda.Aldığım yer bana taşınabilir bir cihaz verdi onunla bi kaç ay idare ettim zaten yıl başında tekrardan açıldı.Size tavsiyem Android almayın çünkü aldıktan 2 sene sonra kasmaya başlıyor :)
Kasmaya başlıyor (Samsung Note N7000)

farketmedim, yinede 16 pro daha iyi bir seçenek olabilir fakat e sim hakkı dolduktan sonra telefon değişmekle uğraşamam diyorsan mi 14 alabilirsin
Bazı yerler 14 wy açık yazıyor bazı yerler 8 ay bu 8 ile 14 arasında ne fark var neden böyle yazıyorlar

Bazı yerler 14 wy açık yazıyor bazı yerler 8 ay bu 8 ile 14 arasında ne fark var neden böyle yazıyorlar
14 ay olayını bilmiyorum hiç öyle bir şey görmedim. 8 ay içinse 4+4 ay olmak üzere 2 farklı e sim kullanıyorsunuz.

Arkadaşlar kendime yeni telefon bakıyorum.
Mi 14 türkiye ile ip16 pro yurtdışı neredeyse aynı fiyat sizce hangisi alınmalı ve neden ?

İp 16 pro dan yanayım açıkcası kapanma durumunda ise eski bir iphone veya ucuz bir android kullanmayı düşünüyorum veya telefoncular bir yılı döndürebildiklerini söylüyor doğru mu bilmiyorum
Mİ 15 Al Daha Mantıklı Hocam .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,910
Üyeler
183,489
Son üye
alpagu01
Geri