Öneri Mi 15 poco F7 ultra Arasında kaldım

shankar1

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,308
Simdi birazdan telefon alacağım YD ikisi arasında kaldım ikiside aynı fiyat

mi15 server kayıt
f7 şuan yok

yd alınır kardeşim ben bu şekilde menmunum

ikisinin fiyatı 29k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

29k önerin ne mesela
S24 FE
bana göre alınmaz orijinal kayıt atılmadığı sürece, ki oda 30 bin zaten

Simdi birazdan telefon alacağım YD ikisi arasında kaldım ikiside aynı fiyat

mi15 server kayıt
f7 şuan yok
Xiaomi 15 in kamera seti biraz daha iyi ve bence tasarım olarak olarakda 15 daha iyi ama burda önemli faktörlerden biri ekran büyüklüğü hocam. Büyük ekranmı istiyorsunuz küçük ekranmı?

o mi 15 küçük Muş hmmm

6.36 aslında daha güzel sanki
Taşınabilirlik açısından acayip iyi bu boyut ama birşeyler izlemek ve oyun oyunamak kesinlikle büyük ekran kadar zevk vermiyor. Karar size kalmış artık.

Ben olsam bu arada bu fiyat bandında xiaomi 14 ultra alırdım ama zevkler ve renkler mevzusu.

Taşınabilirlik açısından acayip iyi bu boyut ama birşeyler izlemek ve oyun oyunamak kesinlikle büyük ekran kadar zevk vermiyor. Karar size kalmış artık.

Ben olsam bu arada bu fiyat bandında xiaomi 14 ultra alırdım ama zevkler ve renkler mevzusu.
kamera aşırı önemli değil iyi çeksin yeter bunu mi 15 karşılar ama oyunda oynuyorum wild rift kararsız kaldım bu yüzden

kamera aşırı önemli değil iyi çeksin yeter bunu mi 15 karşılar ama oyunda oynuyorum wild rift kararsız kaldım bu yüzden
Oyun için ekran büyüklüğü önemli maalesef. Ekran büyüklüğünün bir avantajıda kasa daha büyük olduğu için cihaz daha serin çalışıyor.

Sadece bu iki cihaz arasından birine karar vermek gerekiyorsak ben f7 derim hocam(tabii ki sizin senaryonuzda)

Sadece bu iki cihaz arasından birine karar vermek gerekiyorsak ben f7 derim hocam(tabii ki sizin senaryonuzda)

f7 ultra kamerasida üzmez aham şaham değil ama fiyatina göre normal bir kamera çamur gibi değil sonuçta

f7 ultra ekran kalitesi daha güzel ve buyuk
mi15 ekran daha küçük ama kamerası daha iyi

sonuç.. kararsız

f7 ultra kamerasida üzmez aham şaham değil ama fiyatina göre normal bir kamera çamur gibi değil sonuçta

f7 ultra ekran kalitesi daha güzel ve buyuk
mi15 ekran daha küçük ama kamerası daha iyi

sonuç.. kararsız
Hocam sürekli fotoğraf çekmeyen biri iseniz f7 gayet tatmin eder merak etmeyin. Poco kamerası çöptür genellemesi bu model için geçerli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,368
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri