Öneri Mi 15 poco F7 ultra Arasında kaldım

Pişman olmazsınız hocam merak etmeyin.
pco f7 istiyorum ama kayıt felan çıkmadı daha uğraşmak istemiyorum mi15 direk kayıtlı gelecek bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hani arasında fark olsa kayıt göze alırdım ama öyle farkta yok diye 15 aldım gitti çok bekleyince çok düşünüyorum yoksa

s23 ne alaka kanka mi 15 ile arasında daglar kadar fark var.

zaten 0 alıyorum mi 15 i
aynen karşılaştırmak s23 haksızlık oldu. ikisi arasında mi 15 güncelleme desteği ile ancak mi, poco, redmi alırken 6-12 ay sonra ekran süresinde azalmaya hazırlıklı olun hayırlı olsun.

pco f7 istiyorum ama kayıt felan çıkmadı daha uğraşmak istemiyorum mi15 direk kayıtlı gelecek bana

hani arasında fark olsa kayıt göze alırdım ama öyle farkta yok diye 15 aldım gitti çok bekleyince çok düşünüyorum yoksa
H.o hocam

teşekkürler

bu arada baktım aşırı küçük değil gayet güzel bir inç sanki
Bir kere boyuta alışırsanız küçük gelmiyor zaten merak etmeyin hocam, sıkıntı çıkmaz yani.

Xiaomi 15 serisini beğendim. Düz 15 de gayet güzel telefon. Ekran ve batarya haricinde Poco'dan kat kat iyidir. Hayırlı olsun.

Xiaomi 15 serisini beğendim. Düz 15 de gayet güzel telefon. Ekran ve batarya haricinde Poco'dan kat kat iyidir. Hayırlı olsun.
batarya olarak aynı kanka zaten

biri 5300 biri 5260 felan yani fark yok

f7 ultradaki 16gb ram ve ekranın büyük olmasını tercih edeceksen al pnun dışında mi15 daha iyi cihaz

batarya olarak aynı kanka zaten

biri 5300 biri 5260 felan yani fark yok
Bilmiyordum. F7 Pro'da 6000 mAh batarya varken ultra'ya 5300 mAh koymaları bayağı saçma olmuş.

Bilmiyordum. F7 Pro'da 6000 mAh batarya varken ultra'ya 5300 mAh koymaları bayağı saçma olmuş.
evet zaten o beni 15 yönlendirdi

3 gün içinde kargom gelir deneyimlerimi yazarım

6000 mah yapsa bife karbon silikon oldugu felan!belli değil mi15 carbon slikon batarya f7 ultra araştırdım belli değil ne yaptıkları

3.2 usb

6000 karbon batarya

bunları yapsa

direk f7 ultra alınırdı

o bakımdan en dengeli cihaz honor magic 7 pro kamera işlemci batarya hepsi iyi
ne yazıkki pahalı kanka

28 bin aldım

server kayıt dahil

512 gb global versiyonu

o bakımdan en dengeli cihaz honor magic 7 pro kamera işlemci batarya hepsi iyi
baktım güzel telefon ama pahalı işte