öğrenci indirimiyle 43kye s25 256 aldım hocam bu fiyata çok iyi bence de kamerada geride kalıyor sadece. gerçi bu fiyata sd 8 elite işlemcili telefon yok trdedüşünme öyle elindekide güzel hayırlı olsun
öğrenci indirimi her telefona oluyor mu la artıköğrenci indirimiyle 43kye s25 256 aldım hocam bu fiyata çok iyi bence de kamerada geride kalıyor sadece. gerçi bu fiyata sd 8 elite işlemcili telefon yok trde
öğrenci indirimi ve lansman fiyatı birleşince öyle bir fiyata denk geldiöğrenci indirimi her telefona oluyor mu la artık
mi 15 aldım kanka az öncePoco f6 veya f6 pro alabilirsin amiral seviyesi güçlü bir telefon kamerası yeterli poco f6'nın kamerası ile çektiklerimi atabilirim sana istersen fazlasıyla yeterli bence
Hayırlı olsun server kaydını aldığınız yer mi yaptı?mi 15 aldım kanka az önce
evet aldığım yer yapıp gönderiyor imie ben veriyorum onlar kayıt atıp gönderiyorHayırlı olsun server kaydını aldığınız yer mi yaptı?
ve teşekkürler darısı sana kardeşimHayırlı olsun server kaydını aldığınız yer mi yaptı?
Bende poco x7pro aldım 13750 ye ama kayıt yaptırmadım kullanmıyorum daevet aldığım yer yapıp gönderiyor imie ben veriyorum onlar kayıt atıp gönderiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve teşekkürler darısı sana kardeşim
x7 pro güzel tam oyuncular için fp hayırlı olsunBende poco x7pro aldım 13750 ye ama kayıt yaptırmadım kullanmıyorum dakapanınca server kaydını yaptırırım diye düşünüyordum
Server kayıt noluyor tam olarak?x7 pro güzel tam oyuncular için fp hayırlı olsun
evet server en kalitlei yol açma direnc islerini ben sevmiyorum