Mi ekranında kaldı bootloop

IMEI'yi güncelleme yapmış olabilirsiniz diye sormuştum da twrp yüklerken oldu yazmışsınız yeni gördüm. Cihaz hiçbir türlü fastboot girmiyor demişsiniz şarjı bitip açılınca hala aynı durumda ise %70 brick olmuş diyebilirim. Zaten MTK brick olmaya yatkın bir işlemci.
napmam gerek

Şarjı bitip kapanınca şarja takıp hemen fastboota almaya çalış alırsan rom kurarsın alamazsan unbrick yapman lazım. Google a redmi 9 unbrick yapıp güncel konuları uygulayabilirsin. Çok karışık elime yüzüme bulastirmayayim dersen telefoncular yapar uzaktan bağlantı ile.

Şarjı bitip kapanınca şarja takıp hemen fastboota almaya çalış alırsan rom kurarsın alamazsan unbrick yapman lazım. Google a redmi 9 unbrick yapıp güncel konuları uygulayabilirsin. Çok karışık elime yüzüme bulastirmayayim dersen telefoncular yapar uzaktan bağlantı ile.
bi tane miui forumundan denicem hemen olmazsa sabaha kadar şarjının bitmesini beklicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar telefonu görmüyor. Onu nasıl halledebilirim.

Son düzenleme:
bi tane miui forumundan denicem hemen olmazsa sabaha kadar şarjının bitmesini beklicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar telefonu görmüyor. Onu nasıl halledebilirim.
Fastboot a alabildin mi?

Özelden ulaş bana yardımcı olayın çökmüş cihazın brick olduğunu zannetmiyorum brick hiç tepki vermez

Son düzenleme:
Özelden ulaş bana yardımcı olayın çökmüş cihazın brick olduğunu zannetmiyorum brick hiç tepki vermez
Fastboot ve recovery girmeyen loopta kalmış cihaza da brick deniyor. Hatta soft brick de denebilir. Yazılım çökmesi değil malesef.

Screenshot_3.png

Uzaktan bağlantı ile yazılım atılıp cihaz eski haline döndürülmüştür.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri