Mi Note 10 Lite IMEI atılabiliyor mu

baran072

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar ben yurtdışından mi note 10 lite getirtmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan bir şey var xiaomi imei atılmasına karşı rsa denen bir güvenlik sistemi geliştirmiş bu sistem mi note 10 lite da var mı telefona imei atamama gibi bir sorun ile karşılaşırmıyım

Ben 1 yıl önce aldım. IMEI falan attılar ama 2 defa yanlışlıkla güncelle butonuna bastığım için telefon iki defa çöktü...
Önermiyorum size açıkçası 500 600 fazka verin ama garantili olsun.

Hocam aradaki fark keşke o kadar olsa 128 gb/ 6 gb versiyonu neredesye 2000 tl fark var yurdışı fiyatı ile arasında

Merhaba arkadaşlar ben yurtdışından mi note 10 lite getirtmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan bir şey var xiaomi imei atılmasına karşı rsa denen bir güvenlik sistemi geliştirmiş bu sistem mi note 10 lite da var mı telefona imei atamama gibi bir sorun ile karşılaşırmıyım
RSA kilidi Mi Note 10 Lite'de bulunmuyor bildiğim kadarıyla ama IMEI atma konularına destek vermiyoruz.
Ben 1 yıl önce aldım. IMEI falan attılar ama 2 defa yanlışlıkla güncelle butonuna bastığım için telefon iki defa çöktü...
Önermiyorum size açıkçası 500 600 fazka verin ama garantili olsun.
Sizinkinin sebebi muhtemelen Custom Recovery olduğu için.

1 gün önce note 10 pro ve mi 11 litenin rsa kilidi kırıldı. şuan sistem nasıl olur bilmiyorum. ama bütçene göre garantili alman en iyisi olur.

Geri