Kerem Işık
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
sorun ne?
Bütçe?Şu xiaomi nin yazılımdan bıktım bu telefonu satıp ne alabilirim aceba yerine önceliklerim amoled ekran, ekran içi parmak okuma, uzun süre gidebilen batarya ve SD işlemci
yazı yazarken imleç kayboluyor ve yazı yazmayı kesiyo telefon imleci geri getirebilmek için telefonu kitleyip yeniden açıyorum ve bunu sürekli yapıyor daha sonra google de geri tuşuna basında komple google dan atıyor daha sonrasında wifi çekimi sürekli değişiyor bir 3 diş oluyor bir de 1 diş oluyor sonrasında telefonun kendi temizleyici programı ile tezmizlesem bile 2 saat sonra çöp birikti diyor daha aklıma geldikçe yazarımMi note 10 lite kullanıyorum ne gibi sorunlarla karşılaştınız ?
sorun ne?
max bütçe 4k telefonun parası artı birazda ben ekleyerek 4k yapabilirim2.el fiyatları ne kadar mi 10 lite'nın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satarsanız ne kadar ekleyebilirsiniz?
Neyi var ki![]()
max 4k hocamBütçe?
kuzenim kullanıyor çok memnun ne sıkıntı yaşadınız ki?
temizlik uygulamasına girmediğim için sorun yaşamıyorum diğer dediklerinizi de yaşamadım biraz şans işi galiba.yazı yazarken imleç kayboluyor ve yazı yazmayı kesiyo telefon imleci geri getirebilmek için telefonu kitleyip yeniden açıyorum ve bunu sürekli yapıyor daha sonra google de geri tuşuna basında komple google dan atıyor daha sonrasında wifi çekimi sürekli değişiyor bir 3 diş oluyor bir de 1 diş oluyor sonrasında telefonun kendi temizleyici programı ile tezmizlesem bile 2 saat sonra çöp birikti diyor daha aklıma geldikçe yazarım
max bütçe 4k telefonun parası artı birazda ben ekleyerek 4k yapabilirim
max 4k hocam
temmuzda ilk aldığımda bende de sorun yoktu çok güzel çalışıyordu eylül ekim gibi telefon çıldırmaya başladı yeni yazılım güncellemeleri geldikçeBende var hicbir sıkıntısı yok
yazı yazarken imleç kayboluyor ve yazı yazmayı kesiyo telefon imleci geri getirebilmek için telefonu kitleyip yeniden açıyorum ve bunu sürekli yapıyor daha sonra google de geri tuşuna basında komple google dan atıyor daha sonrasında wifi çekimi sürekli değişiyor bir 3 diş oluyor bir de 1 diş oluyor sonrasında telefonun kendi temizleyici programı ile tezmizlesem bile 2 saat sonra çöp birikti diyor daha aklıma geldikçe yazarım
max bütçe 4k telefonun parası artı birazda ben ekleyerek 4k yapabilirim
max 4k hocam
eyvallah hocam realme nasıldır yazılım konusunda![]()
Realme 7 Pro 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Realme 7 Pro 128 GB fiyatları 19.300,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Realme 7 Pro 128 GB özelliklerini incele, 5 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Şarj anlamında çok başarılı bir telefon. Oyun performansı günlük kullanım iyi bir tercih.
![]()
Samsung Galaxy A71 (SM-A715F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy A71 SM-A715F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bir diğer tercih bu olabilir.
İkisinin arasından birini alabilirsiniz.
Eyvallah hocam güzel tavsiyeSeni epeydir görüyorum bu konularda, o telefondan kurtul hocam, yaşlandıracak seni
1) Samsung M51
2) Samsung A71
3) Realme 7 Pro
4) Oppo Reno 4
Beklerim dersen önümüzde MWC 2021 etkinliği var, bütün markalar yeni telefonlarını tanıtacak. Martın ortaları gibi de Samsung A52, A72 vs. tanıtılacak. Onları görüp ona göre karar verebilirsin.
Kamera iyi değil diyorlardı yazılımları kötüymüş 48mp ne kadar kötü olabilir en fazla 32mp görürüm diyerek aldım.zaten xiaomi yazılımdan pişman olanları almadan önce çok görüyordum keşke onları dinleseydim
temmuzda ilk aldığımda bende de sorun yoktu çok güzel çalışıyordu eylül ekim gibi telefon çıldırmaya başladı yeni yazılım güncellemeleri geldikçe
ben güncelleme yapmaycaksam niye aldım ki bu teli
Realme değilde ben oppo kullanıyorum zaten biliyorsunuzdur aynı marka.eyvallah hocam realme nasıldır yazılım konusunda
Eyvallah hocam güzel tavsiye
Beklemeyi istiyorum da hocam bir yandan da biran evvel kurtulayım diyorum bende kararsızım