mi note 10 lite' ımı kırasım geliyor

sorun ne?

kuzenim kullanıyor çok memnun ne sıkıntı yaşadınız ki?

Mi note 10 lite kullanıyorum ne gibi sorunlarla karşılaştınız ?
yazı yazarken imleç kayboluyor ve yazı yazmayı kesiyo telefon imleci geri getirebilmek için telefonu kitleyip yeniden açıyorum ve bunu sürekli yapıyor daha sonra google de geri tuşuna basında komple google dan atıyor daha sonrasında wifi çekimi sürekli değişiyor bir 3 diş oluyor bir de 1 diş oluyor sonrasında telefonun kendi temizleyici programı ile tezmizlesem bile 2 saat sonra çöp birikti diyor daha aklıma geldikçe yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el fiyatları ne kadar mi 10 lite'nın.

Satarsanız ne kadar ekleyebilirsiniz?
max bütçe 4k telefonun parası artı birazda ben ekleyerek 4k yapabilirim

max 4k hocam

kuzenim kullanıyor çok memnun ne sıkıntı yaşadınız ki?

yazı yazarken imleç kayboluyor ve yazı yazmayı kesiyo telefon imleci geri getirebilmek için telefonu kitleyip yeniden açıyorum ve bunu sürekli yapıyor daha sonra google de geri tuşuna basında komple google dan atıyor daha sonrasında wifi çekimi sürekli değişiyor bir 3 diş oluyor bir de 1 diş oluyor sonrasında telefonun kendi temizleyici programı ile tezmizlesem bile 2 saat sonra çöp birikti diyor daha aklıma geldikçe yazarım

max 4k hocam
temizlik uygulamasına girmediğim için sorun yaşamıyorum diğer dediklerinizi de yaşamadım biraz şans işi galiba.

max 4k hocam

Şarj anlamında çok başarılı bir telefon. Oyun performansı günlük kullanım iyi bir tercih.

Bir diğer tercih bu olabilir.
İkisinin arasından birini alabilirsiniz.

Seni epeydir görüyorum bu konularda, o telefondan kurtul hocam, yaşlandıracak seni :D
1) Samsung M51
2) Samsung A71
3) Realme 7 Pro
4) Oppo Reno 4

Beklerim dersen önümüzde MWC 2021 etkinliği var, bütün markalar yeni telefonlarını tanıtacak. Martın ortaları gibi de Samsung A52, A72 vs. tanıtılacak. Onları görüp ona göre karar verebilirsin.

Valla ben bir sıkıntı yaşamadım :D

Şarj anlamında çok başarılı bir telefon. Oyun performansı günlük kullanım iyi bir tercih.

Bir diğer tercih bu olabilir.
İkisinin arasından birini alabilirsiniz.
eyvallah hocam realme nasıldır yazılım konusunda

Seni epeydir görüyorum bu konularda, o telefondan kurtul hocam, yaşlandıracak seni :D
1) Samsung M51
2) Samsung A71
3) Realme 7 Pro
4) Oppo Reno 4

Beklerim dersen önümüzde MWC 2021 etkinliği var, bütün markalar yeni telefonlarını tanıtacak. Martın ortaları gibi de Samsung A52, A72 vs. tanıtılacak. Onları görüp ona göre karar verebilirsin.
Eyvallah hocam güzel tavsiye
Beklemeyi istiyorum da hocam bir yandan da biran evvel kurtulayım diyorum bende kararsızım

zaten xiaomi yazılımdan pişman olanları almadan önce çok görüyordum keşke onları dinleseydim
Kamera iyi değil diyorlardı yazılımları kötüymüş 48mp ne kadar kötü olabilir en fazla 32mp görürüm diyerek aldım.
Keşke sadece kamera olsaymış sorun :D Bir MUIU güncellemesi çekemiyorum telefona :D :P o.O2

temmuzda ilk aldığımda bende de sorun yoktu çok güzel çalışıyordu eylül ekim gibi telefon çıldırmaya başladı yeni yazılım güncellemeleri geldikçe
ben güncelleme yapmaycaksam niye aldım ki bu teli

Burda baktığımız zaman genel anlamda realme 7 pro daha iyi bir tercih.
Süper amodel ekran 720g işlemci 65w hızlı sarj.

Ben realme 7 proyu tercih ederim.

eyvallah hocam realme nasıldır yazılım konusunda

Eyvallah hocam güzel tavsiye
Beklemeyi istiyorum da hocam bir yandan da biran evvel kurtulayım diyorum bende kararsızım
Realme değilde ben oppo kullanıyorum zaten biliyorsunuzdur aynı marka.
Ben memnunum yazılım konusunda 7 pro kullancılarıda memnun.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Geri