Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Yazılım konusunda şikayetçisin diye önerdim, yoksa bende gördüm SD işlemcili, ekran içi parmak okuyuculu yazdığını.
Yazılım konusunda şikayetçisin diye önerdim, yoksa bende gördüm SD işlemcili, ekran içi parmak okuyuculu yazdığını.
hocam çaktırma gülücükten sonrasını sildim yeniden yazdım biraz saçmalamışımdaYazılım konusunda şikayetçisin diye önerdim, yoksa bende gördüm SD işlemcili, ekran içi parmak okuyuculu yazdığını.
saf anroid olan google ın telefonları var pilleri biraz düşük ama apple kadar değil kameraları gaeyet iyi o telefonlara bakabilirsiniz ben de tam bilmiyorum aklınızda bulunsunyazı yazarken imleç kayboluyor ve yazı yazmayı kesiyo telefon imleci geri getirebilmek için telefonu kitleyip yeniden açıyorum ve bunu sürekli yapıyor daha sonra google de geri tuşuna basında komple google dan atıyor daha sonrasında wifi çekimi sürekli değişiyor bir 3 diş oluyor bir de 1 diş oluyor sonrasında telefonun kendi temizleyici programı ile tezmizlesem bile 2 saat sonra çöp birikti diyor daha aklıma geldikçe yazarım
burada bahsettim hocam
başka markalara bakın samsung, oppo, realme gibi
oneplus lar mesela onları diyorsunuz sanırımsaf anroid olan google ın telefonları var pilleri biraz düşük ama apple kadar değil kameraları gaeyet iyi o telefonlara bakabilirsiniz ben de tam bilmiyorum aklınızda bulunsun
hayır google pixeloneplus lar mesela onları diyorsunuz sanırım
testlerde utanmasa iphone 12 pro yu geçicekha pardon hocam ben karıştırmışım oneplus değildi google pixel lerdi onlar![]()
Android 11 geldi yaptınmı o güncellemeyi?temmuzda ilk aldığımda bende de sorun yoktu çok güzel çalışıyordu eylül ekim gibi telefon çıldırmaya başladı yeni yazılım güncellemeleri geldikçe
ben güncelleme yapmaycaksam niye aldım ki bu teli
Ben de Xiaomi MI 9T Pro kullanıyorum 1 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ne donma ne kasma ayrıca bataryası da çok iyi 12 saat ve üstünde ekran süresi alıyorum. Bir daha telefon alsam kesinlikle Xiaomi alırdım. Çok severek ve beğenerek kullanıyorum. Arayüzü de iPhone'a çok benziyor. IOS'dan geçen pek fazla yabancılık çekmez.Şu xiaomi nin yazılımdan bıktım bu telefonu satıp ne alabilirim aceba yerine önceliklerim amoled ekran, ekran içi parmak okuma, uzun süre gidebilen batarya ve SD işlemci
Sanırım 11 gelmedi banaAndroid 11 geldi yaptınmı o güncellemeyi?
Bende ios dan geçtim yabancılık çekmedim ama bende çok sıkıntı çıkardıBen de Xiaomi MI 9T Pro kullanıyorum 1 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ne donma ne kasma ayrıca bataryası da çok iyi 12 saat ve üstünde ekran süresi alıyorum. Bir daha telefon alsam kesinlikle Xiaomi alırdım. Çok severek ve beğenerek kullanıyorum. Arayüzü de iPhone'a çok benziyor. IOS'dan geçen pek fazla yabancılık çekmez.
Gelmiş.Sanırım 11 gelmedi bana