Neler Yeni

mi note 10 lite' ımı kırasım geliyor

Yazılım konusunda şikayetçisin diye önerdim, yoksa bende gördüm SD işlemcili, ekran içi parmak okuyuculu yazdığını.
hocam çaktırma gülücükten sonrasını sildim yeniden yazdım biraz saçmalamışımda
teşekkürler tavsiye için bu arada

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yazı yazarken imleç kayboluyor ve yazı yazmayı kesiyo telefon imleci geri getirebilmek için telefonu kitleyip yeniden açıyorum ve bunu sürekli yapıyor daha sonra google de geri tuşuna basında komple google dan atıyor daha sonrasında wifi çekimi sürekli değişiyor bir 3 diş oluyor bir de 1 diş oluyor sonrasında telefonun kendi temizleyici programı ile tezmizlesem bile 2 saat sonra çöp birikti diyor daha aklıma geldikçe yazarım

burada bahsettim hocam
başka markalara bakın samsung, oppo, realme gibi
saf anroid olan google ın telefonları var pilleri biraz düşük ama apple kadar değil kameraları gaeyet iyi o telefonlara bakabilirsiniz ben de tam bilmiyorum aklınızda bulunsun
bu da hız testi iphone 12 pro ile aralarında çok az fark var ama bazı yerlerde google geçiyor
daha hızlı olmasını beklemeyin iphone 12 pro nun fiyatını biliyorsunuz geçmesi mucize (bazı yerlerde)

Son düzenleme:
saf anroid olan google ın telefonları var pilleri biraz düşük ama apple kadar değil kameraları gaeyet iyi o telefonlara bakabilirsiniz ben de tam bilmiyorum aklınızda bulunsun
oneplus lar mesela onları diyorsunuz sanırım

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Şu xiaomi nin yazılımdan bıktım bu telefonu satıp ne alabilirim aceba yerine önceliklerim amoled ekran, ekran içi parmak okuma, uzun süre gidebilen batarya ve SD işlemci
Ben de Xiaomi MI 9T Pro kullanıyorum 1 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ne donma ne kasma ayrıca bataryası da çok iyi 12 saat ve üstünde ekran süresi alıyorum. Bir daha telefon alsam kesinlikle Xiaomi alırdım. Çok severek ve beğenerek kullanıyorum. Arayüzü de iPhone'a çok benziyor. IOS'dan geçen pek fazla yabancılık çekmez.

Android 11 geldi yaptınmı o güncellemeyi?
Sanırım 11 gelmedi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de Xiaomi MI 9T Pro kullanıyorum 1 yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ne donma ne kasma ayrıca bataryası da çok iyi 12 saat ve üstünde ekran süresi alıyorum. Bir daha telefon alsam kesinlikle Xiaomi alırdım. Çok severek ve beğenerek kullanıyorum. Arayüzü de iPhone'a çok benziyor. IOS'dan geçen pek fazla yabancılık çekmez.
Bende ios dan geçtim yabancılık çekmedim ama bende çok sıkıntı çıkardı

Ekler

• Screenshot_2021-02-19-13-24-14-440_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-02-19-13-24-14-440_com.android.settings.jpg
    232 KB · Hit: 28

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bence saf android arayüzü olan modelleri alın o zaman böyle probler le yaşıyacağınızı düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,584
Üyeler
168,651
Son üye
riza200
Top Bottom