Neler Yeni

mi note 10 lite' ımı kırasım geliyor

bence saf android arayüzü olan modelleri alın o zaman böyle probler le yaşıyacağınızı düşünmüyorum
hocam o kadar safını ne yapıyım biraz uyanık olsun :sick: 🤣

yok hocam siz deyince az önce baktım da bizim ülkemizdeki saf android arayüzüne sahip telefonlar hep patates maalesef
en mantıklısı samsung, oppo, realme gibi duruyor

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hocam o kadar safını ne yapıyım biraz uyanık olsun :sick: 🤣

yok hocam siz deyince az önce baktım da bizim ülkemizdeki saf android arayüzüne sahip telefonlar hep patates maalesef
en mantıklısı samsung, oppo, realme gibi duruyor
google ın telefonlarını seviyorum ama malesef türkiyede yok. güzel espiri 🤣

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Şu xiaomi nin yazılımdan bıktım bu telefonu satıp ne alabilirim aceba yerine önceliklerim amoled ekran, ekran içi parmak okuma, uzun süre gidebilen batarya ve SD işlemci
biraz daha koyup a71 bakılabilir.
aynı paraya 2. el iphone 8 64gb bakılabilir. o paraya alacağınız iphone 8 temiz olur.

biraz daha koyup a71 bakılabilir.
aynı paraya 2. el iphone 8 64gb bakılabilir. o paraya alacağınız iphone 8 temiz olur.
hocam iphone alırsam daha yüksek modellere bakarım yoksa almam
aynen A71 olabilir hocam
teşekkür ederim

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hocam iphone alırsam daha yüksek modellere bakarım yoksa almam
aynen A71 olabilir hocam
teşekkür ederim
iphone önermiyorum ekran ve batarya da berbat çok iyi diyenleri aldırmayım hepsi 10 yıllık android den geçmiş galiba android candır
edit: iphone 12 serisinin ekranı güzel ama tazeleme hızı düşük yani yine kötü

Son düzenleme:
iphone önermiyorum ekran ve batarya da berbat çok iyi diyenleri aldırmayım hepsi 10 yıllık android den geçmiş galiba android candır
edit: iphone 12 serisinin ekranı güzel
Katılıyorum size

ZınK

80+
Bende redmi note 9 kullanıyorum gayet kaliteli yazılımıda güzel xiaomi bence çok iyi bir marka galiba xiaomi'den memnun olan sadece benim kime sorsam beğenmiyor
hocam note 9 hangi versiyonunu kullanıyorsunuz ben 128/4 kullanıyorum gayet iyi

Bende redmi note 9 kullanıyorum gayet kaliteli yazılımıda güzel xiaomi bence çok iyi bir marka galiba xiaomi'den memnun olan sadece benim kime sorsam beğenmiyor
Ben bu telefonu almadan önce çoook telefonları araştırdım xiaomiden şikayetci çok vardı keşke onları dinleseydim

Avolay

80+ Gold
teşekkürler hocam
bende öyle duydum realme yani oppo yazılımda xiaomi den daha stabil diyorlar bakalım aklımda alırsam denemiş olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam beta da değilim hatta telefonu yenilerde komple sıfırladım sıfırlamadan önce de herşeyi yedeklemiştim ama yedeklerimde gitti anlamadım neden böyle oldu lanet ettim telefondan
iphone dan geçmiştim xiaomi ye demek ki geçilmemesi gerekiyormuş
Yedekleme bedava hali sadece 2gb ondan olabilir :) bendeki sürüm 12.1.1 sazan gibi atlayayım dedim bir seferlik bir daha yapmam birazcık problemli ama rahatsız edecek şeyler değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,543
Üyeler
168,647
Son üye
gemlikli
Top Bottom