Neler Yeni

mi note 10 lite' ımı kırasım geliyor

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşlar, öyle atıp tutmayın. Teknolojiden anlayan kimseler yok gördü üm kadarıyla.

Her markanın ne olursa olsun lite serisi hep en arkaplandadır. Pro yada normal modelini almanızı şiddetle öneririm.

A71 kullanıyorum ve memnunum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.
Kamerası nasıl ışıkta parlama yapıyor mu birde gece çekim kalitesi nasıl
Hat çekim gücünden memnun musunuz

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar, öyle atıp tutmayın. Teknolojiden anlayan kimseler yok gördü üm kadarıyla.

Her markanın ne olursa olsun lite serisi hep en arkaplandadır. Pro yada normal modelini almanızı şiddetle öneririm.
lite serisi özellekleri kırpılmış serilerdir arka pilanda olan değil

Yedekleme bedava hali sadece 2gb ondan olabilir :) bendeki sürüm 12.1.1 sazan gibi atlayayım dedim bir seferlik bir daha yapmam birazcık problemli ama rahatsız edecek şeyler değil
Hocam bütün resim ve videoları zaten pc ye yedeklemiştim foto yedeklemesini kaldırıp yedeklemeyi denedim okey dedi her şey tamam dedi ama şimdi de yedekleme yok diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kendi adıma konuşayım ben ***** değilim bende biliyorum ve telefon almadan önce çok araştırdım mi note 10 lite iyi dediler ama hiç de iyi değilmiş en kısa zamanda satıcam ayrıca akradaşıma da önceden note 8 pro almıştık iyi diye o da şuanda memnun değil o da satıp başka telefon alıcak

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sen yoksa lite modellerin (seri değil) devamlı normal ve pro modellerle birlikte update aldığını mı sanıyorsun? No father no...
lite takılı bir model kullanmadığım için bilmiyorum ama en büyük fark özelliklerinin kırpılması fiyatının düşürülmesi abilerine göre

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hocam bütün resim ve videoları zaten pc ye yedeklemiştim foto yedeklemesini kaldırıp yedeklemeyi denedim okey dedi her şey tamam dedi ama şimdi de yedekleme yok diyor

Hocam kendi adıma konuşayım ben ***** değilim bende biliyorum ve telefon almadan önce çok araştırdım mi note 10 lite iyi dediler ama hiç de iyi değilmiş en kısa zamanda satıcam ayrıca akradaşıma da önceden note 8 pro almıştık iyi diye o da şuanda memnun değil o da satıp başka telefon alıcak
Seninki normal, arkadaşınınkide normal. Sen neyden bahsediyorsun anlamış değilim.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Şu xiaomi nin yazılımdan bıktım bu telefonu satıp ne alabilirim aceba yerine önceliklerim amoled ekran, ekran içi parmak okuma, uzun süre gidebilen batarya ve SD işlemci
Tr çıkışı olmayan ama Can olan OnePlus öneririm. Ben OnePlus 5 kullanıyorum 4 senedir hala taş gibi. Stabil ve hız istiyorsan OnePlus öneririm

Seninki normal, arkadaşınınkide normal. Sen neyden bahsediyorsun anlamış değilim.
Demişin ya pro ya da normal modelleri alın diye hadi beni geçtim arkadaşımda redmi note 8 pro var o da böyle sıkıntılar çekiyor dedim

Kamerası beni tatmin ediyor bence gayet güzel, hat çekim gücündede bir sıkıntı yaşamadım.
Teşekkürler hocam
Bizim burada hat çekim gücü önemli eskiden iphone 6s kullanıyordum onun hat çekim gücü düşüktü şimdi mi note 10 lite kullanıyorum iphone 6s in çekmediği yerlerde bu telefon çekiyor
Ayrıca anneme de s20fe aldık ikimizin hattıda aynı firmaya ait ama benim telefonum daha iyi çekiyor o yüzden sormak istemiştim (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
EFE ÖGÜT
Demişin ya pro ya da normal modelleri alın diye hadi beni geçtim arkadaşımda redmi note 8 pro var o da böyle sıkıntılar çekiyor dedim

Teşekkürler hocam
Bizim burada hat çekim gücü önemli eskiden iphone 6s kullanıyordum onun hat çekim gücü düşüktü şimdi mi note 10 lite kullanıyorum iphone 6s in çekmediği yerlerde bu telefon çekiyor
Ayrıca anneme de s20fe aldık ikimizin hattıda aynı firmaya ait ama benim telefonum daha iyi çekiyor o yüzden sormak istemiştim (y)
Hocam S20FE den memnun musunuz? Özellikle kamera ve bataryası nasıl? Kullananlar bataryadan pek memnun değil bir de sizden duymak isterim.

Son düzenleme:

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Teşekkürler hocam
Aynen iphone 6 kullanıyorum citti olarak çekme sorunu var hiçbiryerde çekmiyor çıldıracağım

Top Bottom