Neler Yeni

mi note 10 lite' ımı kırasım geliyor

Hocam S20FE den memnun musunuz? Özellikle kamera ve bataryası nasıl? Kullananlar bataryadan pek memnun değil bir de sizden duymak isterim.
Samsung işlemci olmasından dolayı memnun değiliz şarjı çok yiyor onun haricinde gayet güzel telefon kamerası felan mükemmel ois desteği de olduğu için sanırım
Bu arada gömüştüm yazınızı ama yanıtlamayı unutmuşum kusura bakmayın

Aynen iphone 6 kullanıyorum citti olarak çekme sorunu var hiçbiryerde çekmiyor çıldıracağım
Öyle hocam bizim buralarda da hat iyi çekmiyor birde telefonun şebeke çekim gücü zayıf olunca çıldırasın geliyor ama mi note 10 lite in ki güzel

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Samsung işlemci olmasından dolayı memnun değiliz şarjı çok yiyor onun haricinde gayet güzel telefon kamerası felan mükemmel ois desteği de olduğu için sanırım
Bu arada gömüştüm yazınızı ama yanıtlamayı unutmuşum kusura bakmayın
Samsung zaten sd işlemcili versiyonları getirse türkiye ye zaten tamam samsungdan iyisi yok zaten

Teşekkürler Mi10T mi önerirsiniz yoksa S20Fe mi?
s20fe derim ben o kadar para vericekseniz bari xiaomi almayın hocam 5k para ile rezil olursanız vallaha çekilmez hiç olmazsa s20fe nin tek eksiği işlemciden dolayı şarj
Yazılım sıkıntısı daha kötü

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Demişin ya pro ya da normal modelleri alın diye hadi beni geçtim arkadaşımda redmi note 8 pro var o da böyle sıkıntılar çekiyor dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler hocam
Bizim burada hat çekim gücü önemli eskiden iphone 6s kullanıyordum onun hat çekim gücü düşüktü şimdi mi note 10 lite kullanıyorum iphone 6s in çekmediği yerlerde bu telefon çekiyor
Ayrıca anneme de s20fe aldık ikimizin hattıda aynı firmaya ait ama benim telefonum daha iyi çekiyor o yüzden sormak istemiştim (y)
Yahu kardeşim. Note 8 pro diyorsun. Geçti bitti 8 pro dönemi. Yeni teknolojiler yeni telefonlar çıktı se diyorsun ki note 8 pro. Mantıksız konuşacaksanız boşa kalabalık etmeyin şurada.

Birde kızgın atıyor. Hey Allah'ım.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Telefonu alalı ne kadar oldu hocam ?
(Saf Android kullanan biti olarak başta ikonlar olmak üzere Android 9 dan şikayetçiyim bende 4.4.2 arayüz ve ikonlar açısından daha iyi bana göre)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,543
Üyeler
168,647
Son üye
gemlikli
Top Bottom