mi note 10 lite' ımı kırasım geliyor

Hocam S20FE den memnun musunuz? Özellikle kamera ve bataryası nasıl? Kullananlar bataryadan pek memnun değil bir de sizden duymak isterim.
Samsung işlemci olmasından dolayı memnun değiliz şarjı çok yiyor onun haricinde gayet güzel telefon kamerası felan mükemmel ois desteği de olduğu için sanırım
Bu arada gömüştüm yazınızı ama yanıtlamayı unutmuşum kusura bakmayın

Samsung işlemci olmasından dolayı memnun değiliz şarjı çok yiyor onun haricinde gayet güzel telefon kamerası felan mükemmel ois desteği de olduğu için sanırım
Bu arada gömüştüm yazınızı ama yanıtlamayı unutmuşum kusura bakmayın
Samsung zaten sd işlemcili versiyonları getirse türkiye ye zaten tamam samsungdan iyisi yok zaten

Demişin ya pro ya da normal modelleri alın diye hadi beni geçtim arkadaşımda redmi note 8 pro var o da böyle sıkıntılar çekiyor dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam
Bizim burada hat çekim gücü önemli eskiden iphone 6s kullanıyordum onun hat çekim gücü düşüktü şimdi mi note 10 lite kullanıyorum iphone 6s in çekmediği yerlerde bu telefon çekiyor
Ayrıca anneme de s20fe aldık ikimizin hattıda aynı firmaya ait ama benim telefonum daha iyi çekiyor o yüzden sormak istemiştim (y)
Yahu kardeşim. Note 8 pro diyorsun. Geçti bitti 8 pro dönemi. Yeni teknolojiler yeni telefonlar çıktı se diyorsun ki note 8 pro. Mantıksız konuşacaksanız boşa kalabalık etmeyin şurada.

Birde kızgın atıyor. Hey Allah'ım.

Telefonu alalı ne kadar oldu hocam ?
(Saf Android kullanan biti olarak başta ikonlar olmak üzere Android 9 dan şikayetçiyim bende 4.4.2 arayüz ve ikonlar açısından daha iyi bana göre)

Geri