Öneri Mİ11 Lite Alınır mı?

Domenico Tedesco

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,636
Bütçe
4000
Telefondan beklentim tabikide donmaması ve takılmaması. Mİ serisi redmi ve poco kadar sorunlu olmadığı için redmi telefonumdan mi11 lite a geçmeye karar verdim.
ara sıra 1 2 el pubg atıyorum kafa dağıtmak için birde pes,dls gibi oyunlar oynuyorum. genel olarak günlük kullanım amaçlı aldığımı da unutmayalım.
İkinci elde kayıtlı temiz olanları 4000TL den başlıyor.
Snapdragon 732G
Adreno 618
6GB LPDDR4
  • Geekbench 5 (Single-core)555 Puan
  • Geekbench 5 (Multi-core)1.765 Puan

Telefon güzel değil. Kendim kullanıyorum.
Custom Rom atmadan da kullanılabilecek bir telefon değil. Custom ROM atacaksan düşünülebilir ama telefon gurmeleri daha iyisini bulabilir.

Telefon güzel değil. Kendim kullanıyorum.
Custom Rom atmadan da kullanılabilecek bir telefon değil. Custom ROM atacaksan düşünülebilir ama telefon gurmeleri daha iyisini bulabilir.
yazılım sıkıntı evet. samsung mu alsam diye düşünüyorum ama o da çok iyi sayılmaz..

Vereceğin fiyata bağlı. Memnun olan var olmayan var sonuç olarak Lite. 4000 Bütçe girmişsin ama tam olarak fiyat nedir?

Vereceğin fiyata bağlı. Memnun olan var olmayan var sonuç olarak Lite. 4000 Bütçe girmişsin ama tam olarak fiyat nedir?
ya hocam telefon samsung gibi bişey olucaksa 5500 xiaomi gibi bişey olucaksa 4000-4500 veririm en fazla alacağım telefona

Arkadaşım kullanıyordu.Telefon dolu olduğundan mı yoksa kullanmayı bilmediğinden mi bilemiyorum ama telefon bildiğin drop yiyordu ara ara ekranda gezerken.

ya hocam telefon samsung gibi bişey olucaksa 5500 xiaomi gibi bişey olucaksa 4000-4500 veririm en fazla alacağım telefona
S10e şuan ne kadar bilmiyorum ama tercih edilebilir. Ama batarya kısmına bir şey diyemem. Ekran hoparlör kamera zaten Samsung kalitesi.

Telefondan beklentim tabikide donmaması ve takılmaması. Mİ serisi redmi ve poco kadar sorunlu olmadığı için redmi telefonumdan mi11 lite a geçmeye karar verdim.
ara sıra 1 2 el PUBG atıyorum kafa dağıtmak için birde pes,dls gibi oyunlar oynuyorum. genel olarak günlük kullanım amaçlı aldığımı da unutmayalım.
İkinci elde kayıtlı temiz olanları 4000TL den başlıyor.
Snapdragon 732G
Adreno 618
6GB LPDDR4
  • Geekbench 5 (Single-core)555 Puan
  • Geekbench 5 (Multi-core)1.765 Puan
2 Sene sonra kasım kasım kasılır duruma gelir kendi fikrimce. Kendi Redmi note 8 im o şekilde şuan spotify a girerken bile 15 saniye bekliyor

2 Sene sonra kasım kasım kasılır duruma gelir kendi fikrimce. Kendi Redmi note 8 im o şekilde şuan spotify a girerken bile 15 saniye bekliyor
beni redmi9t kameraya 10 saniyede giriyor sizin telefon daha eski olmasina rağmen daha iyi dayanmış. benim daha 2 yıllık ama sanki asırlık telefon gibi. en iyisi paraya kıyıp iPhone almak

beni redmi9t kameraya 10 saniyede giriyor sizin telefon daha eski olmasina rağmen daha iyi dayanmış. benim daha 2 yıllık ama sanki asırlık telefon gibi. en iyisi paraya kıyıp iPhone almak
O yüzden tahminen kasım ayında iPhone 13 e geçeceğim. Telefon bi donuyor bazen 10 dakika gelmiyor...

O yüzden tahminen kasım ayında iPhone 13 e geçeceğim. Telefon bi donuyor bazen 10 dakika gelmiyor...
Umarım alabilirsiniz hocam sürekli zam geliyor kasıma kadar umarım fazla zamlanmaz telefonlar

Umarım alabilirsiniz hocam sürekli zam geliyor kasıma kadar umarım fazla zamlanmaz telefonlar
Yani 13 serisi 37.5 şuan 41 i geçmezse alırım 12 serisi ise 33-35 şuan. En kötü 11 alırız ne yapalım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri