Micro atx anakart hangisi

GravityGG

80+
Reaksiyon skoru
20
yeni-proje-2022-03-01t173309045-b26dc7.jpg
yeni-proje-2023-08-17t100051226-7ddef9.jpg

Agalarım bunların ikisi de Micro atx olarak satılıyor. Arkadaşım için mATX uyumlu kasa aldım daha dolu gözüksün diye ama sağdaki anakarta sahibiz kasanın içinde kayboluyor çok boş duruyor. 6 vidalı olanlarda var bazı anakartlar 8 vidalı neye göre fark ediyor bunlar.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Agalarım bunların ikisi de Micro atx olarak satılıyor. Arkadaşım için mATX uyumlu kasa aldım daha dolu gözüksün diye ama sağdaki anakarta sahibiz kasanın içinde kayboluyor çok boş duruyor. 6 vidalı olanlarda var bazı anakartlar 8 vidalı neye göre fark ediyor bunlar.
İkisi de matx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ATX anakartlar bunların 2 katı neredeyse

İkisi de matx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ATX anakartlar bunların 2 katı neredeyse
bende zaten rog b550f var biliyorum ATX anakartla arasındaki farkı ama bunların ikisi de matx ise niye boyutları farklı

bende zaten rog b550f var biliyorum ATX anakartla arasındaki farkı ama bunların ikisi de matx ise niye boyutları farklı
Biri yanlama biri düzleme büyük ikisi de hemen hemen aynı. Zaten MATX kasalarda tüm bunlar göz önünde bulunduruluyor merak etme.

Biri yanlama biri düzleme büyük ikisi de hemen hemen aynı. Zaten MATX kasalarda tüm bunlar göz önünde bulunduruluyor merak etme.
genelde ucuz serilerde anakartın sağ tarafı bir tık daha kısa geldiğinden 24 pin kablosu orada sırıtıyor o hoşuma gitmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,568
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri