MicroATX sistem toplama.

DogancanYr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
774
Mini-ITX anakartta olabilir, ekran kartı hariç fiyat 30.000. Yanımda taşımak için arıyorum, yanımda taşıyabileceğim tutamaçlı kasa veya çanta gibi bir şeyde önerirseniz sevinirim. Yapılabilecek en küçük sistem olsun isitiyorum. (Yurt dışından da gelebilir)

Monitör olarak bu:

Ha bu arada ekran kartı da takacağım.

Başka önerisi olan var mı ?

Son düzenleme:
Micro atx büyük olur biraz micro itx daha ufak uygun sana.

Tamam ama daha modern lazım ve tutamaçlı da olacak.
Youtube'dan mini itx toplanan kasalara bakarsan hepsinin aşağı yukarı bu tarzda olduğunu görürsün. Sen ışıklı-mışıklı bir şey arıyorsan mini itx sana göre değil. Mini itx'in amacı küçük boyutta kullanım. En küçük alandan maksimum verimi almak. O yüzden ışık-mışık olayına girmez itx. O tarz istiyorsan daha büyük m-atx bakman gerekli.

Youtube'dan mini itx toplanan kasalara bakarsan hepsinin aşağı yukarı bu tarzda olduğunu görürsün. Sen ışıklı-mışıklı bir şey arıyorsan mini itx sana göre değil. Mini itx'in amacı küçük boyutta kullanım. En küçük alandan maksimum verimi almak. O yüzden ışık-mışık olayına girmez itx. O tarz istiyorsan daha büyük m-atx bakman gerekli.
Taşınabilinir istiyorum ve modern dursun.

Yurt dışından gelecek o zaman, tutamaçlı, küçük kasa önerir misiniz?

Son düzenleme:
Mini-ITX anakartta olabilir, ekran kartı hariç fiyat 30.000. Yanımda taşımak için arıyorum, yanımda taşıyabileceğim tutamaçlı kasa veya çanta gibi bir şeyde önerirseniz sevinirim. Yapılabilecek en küçük sistem olsun isitiyorum.

Monitör olarak bu:

Ha bu arada ekran kartı da takacağım.

Başka önerisi olan var mı ?
Lian Li A3, Asus AP201, Jumbum dan Jonsbo kasalarına bakabilirsin.

Geri