cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
vccio ile ilgisi yok 3300 ve 3600 zaten auto sa/io ile rahat olmalı
vccio ile ilgisi yok 3300 ve 3600 zaten auto sa/io ile rahat olmalı
Sizin ilk başta dediğiniz değerleri denemiştim. sistem açılmıştı. yine onları gireceğim.Pek ümidim yoktu 3200'ün üstüne çıkabileceğimize dair zaten ama olsun denemiş olduk diyelim. Son durum nedir, girdiğin değerleri atabilir misin?
Sizin ilk başta dediğiniz değerleri denemiştim. sistem açılmıştı. yine onları gireceğim.
En son attığınız ayarlarda 1.4 ile windowsa çıktım. programlar neler hocam?En son yazdığım değerleri dener misin, boot ederse 1.4v voltage ile kaydet tekrar dene. Windows'a çıkarsan yazdığım programlarla test et bakalım.
Tamamdır Memtest64 ile başladım teste.En son attığınız ayarlarda 1.4 ile windowsa çıktım. programlar neler hocam?
ilk başta 90 saniye içinde pc kendini yeniden başlattı. ama testi yaparken google felan kapatmayı unutmuşum. şimdi neredeyse her uygulamayı kapattım ve 5 dakika geçti. bir problem olmadıEn son yazdığım değerleri dener misin, boot ederse 1.4v voltage ile kaydet tekrar dene. Windows'a çıkarsan yazdığım programlarla test et bakalım.
En son attığınız ayarlarda 1.4 ile windowsa çıktım. programlar neler hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır Memtest64 ile başladım teste.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk başta 90 saniye içinde pc kendini yeniden başlattı. ama testi yaparken google felan kapatmayı unutmuşum. şimdi neredeyse her uygulamayı kapattım ve 5 dakika geçti. bir problem olmadı
Eğer bir problem olursa, voltajı 1.45 yapmam mı gerekir?
Azıcık arttırıp dene, bir de Prime95 LargeFFTs testi yap 5-10 dk kadar, bir hata vermezse kullan gitsin.
Large ffts ve p95 ile işin yok şuan, memtest yap direkAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde değil mi?
Memtest 64 yaptım 5 dakika boyunca. sorun çıkmadı. bu testide 5 dakika yapıcağım. bir ara boş vaktimde 20-30 dakika yaparım. şuanda uykum var biraz.Large ffts ve p95 ile işin yok şuan, memtest yap direk
5 dakika yetmezMemtest 64 yaptım 5 dakika boyunca.
Large ffts ve p95 ile işin yok şuan, memtest yap direk
5 dakika sadeceMemtest yaptım yazmış zaten üstte.